• Geri dön

  • 1.342 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik tüm dijital platformlarını bir arada topladığı iş ortakları portalını yayına aldı! 

Odaklandığı konular kapsamında yer alan dijital dönüşüme katkı sağlamak amacıyla tüm dijital platformlarını
http://isortaklari.boschtermoteknoloji.com/ adresinde tek bir portalda bir araya getiren Bosch Termoteknik, iş ortaklarının hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Bosch Termoteknik iş ortaklarının hayatını kolaylaştırmak için geliştirdiği tüm dijital platformları tek bir portal altında bir araya getirdi. Tek bir şifre ile tüm platformlara erişim sağlayan iş ortakları portalı şubat ayında yayına alındı. Bu portal sayesinde iş ortakları; hem sektörün en iddialı sadakat kulübü Bosch Partner Program, cihaz alım ve fatura takibi sağlayan Anahtar Sistem, showroom yönetimi platformu Showroom Dizayn ve referans platformu ve çevirimiçi eğitim sunduğu e-akademi gibi tüm çevrimiçi portallara hem de web siteleri ve sosyal medya hesaplarına aynı platform üzerinden erişim sağlayabilecekler.

Bosch Termoteknoloji Pazarlama Direktörü Ali Aktaş dijital dönüşüme verdikleri önemi “Günümüzde teknolojik gelişmelerin tüm imkânlarından yararlanmak, başarının en önemli faktörlerinden biri. Özellikle Bosch Grubu’nun büyük yatırımlar yaptığı mobilite, yapay zekâ, nesnelerin interneti gibi dijital teknolojilerin önem kazanması dönüşümü daha da hızlandırıyor. Yeni nesil çözümler verimliliği artırırken dijital teknolojilerle hayatı kolaylaşan müşterilerin beklentileri farklılaşıyor. Bu değişimler doğrultusunda şirketlerin yeni yaklaşımlar geliştirmesi, hizmet ve ürünlerini bu çağın koşullarına uyumlu hale getirmesi kaçınılmaz. Biz de bu dönüşüme sektörde öncülük ederek sadece ürettiğimiz ürünlerde dijitalleşme değil, her alanda iş ortaklarımıza ve son kullanıcılarımıza sunduğumuz hizmetleri ve servisleri dijitalleştiriyoruz ve onların hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz” şeklinde ifade ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL