• Geri dön

  • 1.240 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik, 2019 yılında eğitime destek vermeye devam ediyor!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün önde gelen firmalarından Bosch Termoteknik, Bosch Termoteknik Akademi ile 2019 yılında da verdiği eğitimlerle sektöre katkı sağlamaya devam ediyor.

Öğrencilerin daha kapsamlı ve kaliteli eğitim almalarına katkı sağlamayı hedefleyen Bosch Termoteknik Akademi; eğitim kurumlarına hizmet içi eğitim, cihaz ve görsel materyal gibi desteklerine devam ediyor. Bosch Termoteknik Akademi, verdiği eğitim desteklerinin yanı sıra farklı eğitim kurumlarında sınıf ve atölye yenileme çalışmalarına da imza atıyor.

Yerinde eğitim anlayışıyla hareket eden Bosch Termoteknik Akademi; 2019 yılının ilk yarısında, pek çok farklı kurumda eğitimler düzenledi. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Beylikdüzü İlçe Temsilciliği’nin talebi üzerine Bosch Termoteknik Akademi Isıtma Eğitmeni Necati Soydemir ile birlikte Arel Üniversitesi Makine Mühendisliği öğrencilerine ve sektör paydaşlarına temel tesisat konularını içeren bir eğitim gerçekleştirildi. MMO Beylikdüzü İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Sultan Arslan ve Yusuf Çetinkaya’nın da katılımıyla gerçekleşen eğitimde öğrencilerin gelişimi de desteklendi. Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nin daveti üzerine ise özel ve devlet kuruluşlarından sektör temsilcileri, mühendislik firmaları ve öğrencilerden oluşan 100 kişilik bir ekibe Bosch marka ve ürünleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Bunların dışında Kastamonu Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tesisat Bölümü öğrencilerine iki günlük eğitim organize edildi ve 140 kişiden oluşan gruba; Bosch Termoteknik tanıtımı, iklimlendirme, HVAC sektörü ve ürün gamı hakkında bilgiler verildi. Ayrıca Manisa’da bulunan Bosch Termoteknik İnovasyon Merkezi’nde farklı üniversite topluluklarına yönelik üretim alanları ve Ar-Ge laboratuvarları turları içeren teknik geziler ve teknik eğitimler yoğun olarak devam etti.

Bosch Termoteknik Akademi yerinde eğitim anlayışıyla makine mühendisi adaylarına ve sektör paydaşlarına temel tesisat teknik eğitimleri vermeye devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL