• Geri dön

  • 1.244 Görüntülenme

  • 353 Haber

  • 306 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik’in Orta Doğu partneri Renergy’nin Dubai’de açılışını gerçekleştirdiği showroom, ısıtma ve sıcak su sistemleri için bir eğitim merkezi olarak sektörde ilk olma özelliği taşıyor!

Bosch Termoteknik’in Orta Doğu bölgesi için hedeflediği büyüme planının önemli bir parçası olan Renergy showroom ve eğitim merkezi, Dubai’de açıldı. Showroom’da sergilenen endüstriyel kazanlar ve güneş enerjisi sistemleri ile Termoteknik’in çeşitli sıcak su çözümleri hakkında teorik ve pratik eğitimler sağlanıyor ve müşterilere ve tasarımcılara merkezi bir anlayış kazandırmak hedefliyor.

Bosch Termoteknik iş birliği ile sağladığı yenilikçi çözümlerle Renergy, Orta Doğu pazarının güçlü oyuncuları arasında yer alıyor. Renergy, odak noktasını çevre dostu ve yenilenebilir enerji olarak belirliyor ve bu odak noktasından hareketle, hedef pazarlar için yenilikçi teknolojiler ile güneş enerjili su ısıtma sistemleri geliştiriyor. Tüm uluslararası güvenlik ve performans sertifikalarıyla donanımlı Renergy sistemleri; tasarım, tedarik, kurulum, test, devreye alma ve bakım dahil birinci sınıf kalitede entegre ısıtma ve soğutma çözümleri sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL