• Geri dön

  • 656 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Manisa’dan 41 ülkeye ihracat yapan Bosch Termoteknik’e bir ödül daha
Bosch Grubu’nun önemli ihracat üslerinden biri olan Bosch Termoteknik Türkiye, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından ‘2017 İklimlendirme Sanayi İhracatı Birincisi’ ödülüne layık görüldü.
2017 yılında Avrupa’dan Ortadoğu’ya, Körfez Bölgesi’nden Latin Amerika’ya kadar 41 ülkeye ihracat gerçekleştiren Bosch Termoteknik’e ödülü, TBMM Başkanı Binali Yıldırım tarafından takdim edildi. 

Bosch Grubu’nun termoteknik iş kolunda önemli uzmanlık merkezlerinden biri olan Bosch Termoteknik Türkiye, üstün teknolojisi ve ürün portföyüne kattığı yeni ürünlerle dünya pazarındaki konumunu her geçen yıl güçlendiriyor. Geniş bir coğrafyada 41 ülkeye ihracat yapan şirketin bu alanda ülke ekonomisi için yarattığı katma değer ve kazandığı başarı da takdir görüyor.

Bosch Termoteknik son olarak, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından gerçekleştirilen ve şirketlerin ihracat başarılarına göre değerlendirildiği ‘2017 İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde, ‘2017 İklimlendirme Sanayii İhracatı Birincisi’ ödülüne layık görüldü.

Manisa Fabrikası önemli bir uzmanlık merkezi
İklimlendirme sektörünün ihracat lideri Bosch Termoteknik, 2016 yılında, Manisa’da bulunan fabrikasından Avrupa, Kafkaslar, Ortadoğu, Körfez Bölgesi, Latin Amerika ve Uzak Doğu’daki toplam 41 ülkeye ihracat yaptı. İhracat başarısının yanı sıra Bosch Grubu’nun önemli bir üretim ve Ar-Ge üssü olan Manisa Fabrikası, dünyanın en fazla kombi üreten tesisleri arasında ön sıralarda yer alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL