• Geri dön

  • 965 Görüntülenme

  • 352 Haber

  • 306 İşletme görüntülenme


Çevreye duyarlı kahraman çocuklar, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun podcast sayfasında buluşuyor. 13.yılında, ‘Dünya Bizim Evimiz’ başlığıyla dijital olarak devam eden, sürdürülebilir bir dünyanın kapılarını aralayan tiyatro, yayınlanan ilk iki bölümü ‘Sularımız Tükeniyor’ ve ‘Küresel Isınma’ ile tüm çocuklara geleceği değiştirme cesaretini vermeye hazır.

Yiğit Pakmen’in kaleme aldığı oyunlarda, Sadri Alışık Kültür Merkezi oyuncularına çevreye duyarlı ünlü isimler eşlik ediyor. Gelecekteki tertemiz dünyanın sorumlularının bugünün kahraman çocukları olduğunu vurgulayan oyunlarda; çevreye atılan çöpler, ısınan hava, eriyen buzullar, kuraklık, susuzluk ve bizimle aynı dünyayı paylaşan dostlarımızın yaşadığı zorluklara yer veriliyor.

5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde tüm çocukları oyunları dinlemeye davet eden Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Özlem Koçdar; “Sürdürülebilir bir dünya için 13 yılı aşkın süredir özveriyle sürdürdüğümüz sosyal sorumluluk projemizle çocuklarımızın yanındayız. Tüm çocuklara geleceği değiştirme cesaretini veren, daha temiz ve sürdürülebilir bir dünya için neler yapabileceklerini anlattığımız oyunlarımızla bugüne dek 400’den fazla temsil ile 150 bini aşkın çocuğa ulaşmayı başardık. Şimdi de yolumuza dijital olarak, podcast aracılığı ile devam ediyoruz. Doğal kaynakları koruyabilmek için gelecek nesilleri bilinçlendirmek bizim elimizde. Tüm çocuklarımızı bu anlamlı günde kanalımıza bekliyoruz” diyor.

Yıl boyunca yeni bölümleriyle de çocukların yanında olacak oyunlar, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun Spotify’daki kanalından ücretsiz olarak dinlenebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL