• Geri dön

  • 1.219 Görüntülenme

  • 352 Haber

  • 306 İşletme görüntülenme


Soğutma, ısıtma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından Bosch Termoteknoloji, sektörün ilk klima sistemleri tasarım ve ürün seçim programı olan AirSelect VRF Seçim Programı’nı, yeni web sitesinde yayınladı.

Hayatı kolaylaştıran teknolojiler sunan Bosch Termoteknoloji, VRF ticari klima sistemlerinin en yeni üyesi Bosch Air Flux iklimlendirme sistemleri ile binalara taze hava sağlıyor. VRF ticari klima sistemleriyle dört mevsim konforlu iklimlendirme sunan Bosch Termoteknoloji; AirSelect VRF Seçim Programı ile projelere özel verimli ve güvenilir sistem çözümü sunuyor. İklimlendirme sektörü için dikkat çekici bir program olan AirSelect VRF sistemleri tasarım ve seçim programı, pazarın ihtiyaçlarının analiz edilmesi ve özel bir ekibin gerçekleştirdiği yoğun çalışmalar sonucunda devreye alındı. Bosch tarafından geliştirilen program; özel proje saklama alanı ile internet bağlantısı olan her yerden projelere erişim, projeyi anlık takip etme ve tüm bilgilere tek yerden ulaşım kolaylığı sağlıyor.

AirSelect sahip olduğu 12 dil seçeneği ile tüm dünya üzerindeki kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Kullanıcıların; sonuç raporu ve AutoCAD çizimi çıktılarını da 12 farklı dilde alınabildiği program birçok özelliğe sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Isı kayıp-kazanç programlarının çıktılarıyla otomatik yük okuma, otomatik hızlı metraj ile kolay keşif, sistem ve ürünlerin AutoCAD çizimi, eğitim ekranları ve dokümanlarına direkt erişim özellikleriyle fark yaratan AirSelect’e www.bosch-airselect.com adresinden direkt giriş yapılabiliyor.

VRF sistemlerde kullanıcıların hayatını kolaylaştıran tüm bilgiler yeni web sitesinde
Kullanıcı dostu ara yüze sahip olan ve Bosch Air Flux VRF ticari klima sistemleri için hazırlanan yeni www.boschairfluxvrf.com web sitesinde; Bosch Air Flux VRF sistemlerin dış ünitelerinin, 12 farklı iç ünitenin özelliklerine ve avantajlarına, teknik tablo ve dokümanlara, Bosch tarafından geliştirilen merkezi ve bireysel kumandaların özelliklerine erişilebiliyor.

Bosch Air Flux VRF ticari klima sistemleri ile ilgili tüm soruların cevapları ve AirSelect programını incelemek için: Air Flux VRF sistemler kurumsal web sitesi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL