• Geri dön

  • 704 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch yoğuşmalı kombide 5 yıldır pazar lideri

Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik’in, üretimini Manisa fabrikasında gerçekleştirdiği Bosch markalı yoğuşmalı kombileri 2017 yılında da Türkiye’de pazar lideri oldu.

Bosch Grubu’nun termoteknik iş kolunda faaliyet gösteren şirketi Bosch Termoteknik, pazardaki diğer rakipleriyle arasını giderek açıyor.

Tarafsız İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından 2017 yılında Avrupa Isıtıcı Pazarına ilişkin olarak yayımlanan raporuna göre Bosch Termoteknik, yoğuşmalı kombi kategorisinde Bosch markasıyla pazarda liderliğini 5 sene üst üste elinde bulunduruyor. Bosch 2017 yılı genelinde sektörde birinci olurken, yoğuşmalı kombide son kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen kombi oldu.

1895’den bugüne kadar edindiği tecrübeler ışığında Bosch, kaliteden ödün vermeden tasarruflu ürünler sunuyor.

Yoğuşmaları kombiler neden tasarruflu?

Bosch yoğuşmalı kombilerde bulunan tam modülasyonlu fan, mekânın ısı ihtiyacına göre hızını otomatik olarak artırıyor ya da azaltıyor. Bu sayede yanma verimi ile birlikte cihaz verimi de artıyor. Bosch yoğuşmalı kombileri Bosch Termoteknik websitesinden inceleyebilirsiniz.

Ödüllü Bosch yoğuşmalı kombiler

Yeni yapılar, modern yaşam alanları için dizayn ödüllü Condens 7000i W uygun boyutları sayesinde çok az yer kaplıyor. Ön kapağı tamamen dayanıklı ve kırılmaz camdan yapılan Condens 7000i Yoğuşmalı kombi modern tasarımı ile dikkat çekiyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle, dünyanın prestijli tasarım ödülü Reddot’ın da sahibi; Condens 7000i W’yu Bosch Termoteknik websitesinden inceleyebilirsiniz.

CT100 oda kumandası ile uzaktan kontrol

Condens 7000i w Yoğuşmalı Kombiler, hem oda sıcaklığı hem de dış hava sıcaklığına göre ayarlanabilen CT100 akıllı oda kumandası ile kullanılabiliyor. Bu kumandanın en dikkat çekici özelliği, mobil telefona ya da tablete yüklenen bir uygulama ile kombiyi, istenilen yerden istenilen anda açıp kapatabilmesi.

Bu uygulama sayesinde ev ya da işyerlerindeki Condens 7000i w kombi, kilometrelerce uzaktan bile istenilen ortam sıcaklığına göre ayarlanabiliyor. Böylece, ısıtma sezonu boyunca gerekli olan ısıtma ihtiyacı kadar ısı üretilirken, hem yakıt tasarrufu hem de ısınma konforu bir arada sağlanıyor.

Tarafsız İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından Avrupa Isıtıcı Pazarına ilişkin olarak yayımlanan 2013,2014,2015,2016 ve 2017 raporlarına göre Bosch markalı yoğuşmalı kombiler Türkiye Pazar lideridir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL