• Geri dön

  • 1.231 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Buderus, tüm dijital platformlarına tek bir şifre ile erişim sağlayan uzmanlar portalını İş Ortakları Toplantısı’nda tanıttı! 

Isıtma sistemleri uzmanı Buderus iş ortaklarının da dijital dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla tüm dijital platformlarını 

Buderus, tüm iş ortaklarının daha verimli çalışmasına katkıda bulunmak için tek bir şifre ile tüm platformlara erişim sağlayan uzmanlar portalını şubat ayında canlıya alarak, yıllık iş ortakları toplantısında lansmanını yaptı. Bu portal sayesinde iş ortakları;sektörün uzman sadakat külübü;Buderus Star Club, showroom yönetimi platformu; Showroom Dizayn, referans proje platformu, çevrimiçi eğitim sunduğu e-akademi, cihaz alım ve fatura takibi sağlayan Anahtar Sistem, gibi tüm çevrimiçi portallarının yanı sıra web siteleri ve sosyal medya hesaplarına aynı platform üzerinden erişim sağlayabilecekler.

Buderus piyasaya sunduğu yeni nesil ürünlerin yanı sıra değişen dünyanın gereksinimleri doğrultusunda hem iş ortakları hem de son kullanıcılarına dijital hizmet ve servislerle hizmet veriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL