• Geri dön

  • 1.185 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch yoğuşmalı kombide 6 yıldır pazar lideri
Bosch Termoteknik, Manisa fabrikasında ürettiği Bosch markalı yoğuşmalı kombileriyle üst üste 6 senedir pazar lideri konumunda bulunuyor.
İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından 2018 yılında Avrupa ısıtıcı pazarına ilişkin olarak yayımlanan rapora göre Bosch Termoteknik, yoğuşmalı kombi kategorisinde Bosch markasıyla pazar liderliğini 6 sene üst üste elinde bulunduruyor. Bosch 2018 yılı genelinde sektörde birinci olurken, yoğuşmalı kombide son kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen kombi oldu.

1895’ten bugüne kadar edindiği tecrübelerle yoğuşmalı kombi teknolojisinde uzmanlaşan Bosch, kaliteden ödün vermeden tasarruflu ürünler sunuyor. Yoğuşmalı kombilerde bulunan tam modülasyonlu fanlar sayesinde yanma ve cihaz verimi artıyor. Bosch’un yeni yapılar ve modern yaşam alanları için dünyanin en prestijli tasarım ödülüne sahip Condens 7000i W ve diğer yoğuşmalı kombilerini Bosch Termoteknik websitesinden inceleyebilirsiniz.

İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından Avrupa Isıtıcı Pazarına ilişkin olarak yayımlanan 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 ve 2018 raporlarına göre Bosch markalı yoğuşmalı kombiler pazar lideridir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL