• Geri dön

  • 1.318 Görüntülenme

  • 351 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik, Yakacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde İklimlendirme Sistemleri Eğitim Salonu açılışı ile yatırımlarını devam ettirdi! Eğitime verdiği desteklere devam eden Bosch Termoteknik, İstanbul Kartal Yakacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde İklimlendirme Sistemleri Eğitim Salonu açılışı gerçekleştirdi.

Bosch Termoteknik, eğitime verdiği desteklerle öğrencilerin daha kapsamlı ve kaliteli eğitim almalarına ve kalifiye insan kaynağının yerleştirilmesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Bosch Termoteknik Akademi; eğitim kurumlarına verdiği hizmet içi eğitim, eğitim amaçlı cihaz ve görsel materyal destekleri haricinde, Milli Eğitim Bakanlığı ile 2016 Kasım ayında imzaladıkları “Eğitim Kurumları İş Birliği Protokolü” kapsamında farklı meslek liselerinde yenileme çalışmalarına da imza atıyor.

Bosch Termoteknik Akademi, iş birliği protokolü kapsamında son olarak İstanbul Kartal Yakacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde İklimlendirme Sistemleri Eğitim Salonu açılışı gerçekleştirdi. Bu salonda öğrenciler; VRF sistemleri, merkezi otomasyon, kontrol sistemleri gibi son teknolojilerle eğitim görme fırsatı bulacak. Bosch Termoteknik hem eğitim salonunu düzenledi, hem de eğitim amaçlı bir VRF sistemi (1+9) kurdu. Merkezi otomasyon, uzaktan izleme gibi tüm kontrol sistemleri çalışır hale getirildi. Bu sınıftan eğitim alan teknisyen adaylar son teknoloji klima sistemleri ile ilgili bilgiler ile donanmış olarak hayata atılabilecekler. Açılışa; İstanbul Kartal Yakacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bosch Termoteknik İklimlendirme Sistemleri Eğitim Salonu'nun açılışına, İstanbul Ticaret Odası ve İl Eğitim Müdürlüğü'nden yetkililer, sektörel derneklerin yetkilileri, basın mensupları, öğretim görevlileri ile öğrenciler katıldı. Bosch Termoteknik Inovasyon Merkezi ve Teknik Eğitim Müdürü İbrahim Özyeşilova yaptığı konuşmada, eğitim departmanı olarak Bosch Termoteknik servislerinden sonra en çok eğitim verdikleri kesimin meslek okulları ve üniversite öğrencileri olduğunu ve sektörün gelişimi için eğitimin ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Bosch Termoteknik Pazarlama Direktörü Ali Aktaş eğitime verdikleri desteklerle ilgili “40 yıldır sürdürdüğümüz eğitim faaliyetlerimizi Bosch Termoteknik Akademi çatısı altında ‘Bilgi paylaştıkça çoğalır’ sloganıyla devam ettiriyoruz. Meslek liselerine yaptığımız yatırımlarla kalifiye insan kaynağının yetiştirilmesine destek olmak, ülkemizin ve sektörün geleceğine katkı sağlamak istiyoruz. İzmir Konak Çınarlı Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurduğumuz Bosch Akademi Laboratuvarları’ndan sonra şimdi ise İstanbul Kartal Yakacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açılışını gerçekleştirdiğimiz İklimlendirme Sistemleri Eğitim Salonu’nu açtık. Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığımız iş birliği protokolüyle üniversitelerin teknik fakülteleri, meslek liseleri ve meslek yüksekokulları ile ilişkilerimizi daha da geliştireceğiz ve farklı kurumlara destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL