• Geri dön

  • 1.245 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknoloji, yeni yıl sosyal medya yarışmasıyla takipçilerine birbirinden değerli hediyeler dağıtıyor. 
Bosch, yeni yıl için Bosch Termoteknoloji instagram sayfasında düzenlediği yarışmalar ile takipçilerine iPhone X den, yeni yoğuşmalı kombisi Condens 2300i W’ye kadar bir çok hediye veriyor. Kazananlar; @boschtermoteknoloji instagram sayfasını takip eden ve kampanya görselinin altına doğru kelimeyi en yaratıcı şekilde hastagle yazanlar arasından juri tarafından seçilecek.

Bosch Termoteknoloji Instagram hesabı kazandırıyor.

24.12.2018 günü saat 12.00’da başlayıp 07.01.2019günü saat 23.59’da sona erecek olan yarışmaya katılanlar Bosch Özel Jürisi tarafından yaratıcılık ve özgünlük kriterlerine göre değerlendirilecek ve 1 kişiye Apple iPhone X 64 GB Cep telefonu, 1 kişiye Bosch (Condens 2300i W) Kombi, 1 kişiye Hubsan Kameralı Drone ve 1 kişiye Fujıfilm Instax Mini 9 fotoğraf makinesi hediye edilecektir

Yeni yıl yarışmasıyla Bosch Termoteknoloji’den kombi kazanma şansı!

Condens 2300i W yoğuşmalı kombi, üstün teknolojisi ve 24 Kw kapasitesiyle enerji verimliliğinde A sınıfında yer alıyor. Yenilikçi tasarımı ile Bosch’un yeni kombisi daha estetik görünüyor ve düşük ses seviyesiyle evlerdeki konforu da artırıyor. A sınıf enerji verimliliğine sahip yeni nesil yoğuşmalı duvar tipi kombi Condens 2300i W’nin 1:8 modülasyonlu brülörü, kendisini anlık ısı ihtiyacınıza göre otomatik olarak ayarlıyor. Cihaza ihtiyaç olmadığı durumlarda, cihaz kapasitesini 8’de 1’i kadar kendiliğinden kısabiliyor ve böylece gereksiz gaz tüketimi önleniyor. Condens 2300i W mükemmel izolasyonu sayesinde, 24 kW maksimum ısıtma kapasitesinde sadece 44 db(A) ses gücüyle çalışıyor (ErP tarafından ölçülen ses değeri).

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL