• Geri dön

  • 1.217 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch yoğuşmalı kombiler, Bosch Car Service’lerde periyodik araç bakımında %30 işçilik indirimi ve ücretsiz 15 nokta check-up kazandırıyor! 

Bosch Grup şirketleri güçlerini birleştirdi ve ortak bir kampanya başlattı. 15 Mart-15 Mayıs tarihleri arasında Bosch yoğuşmalı kombi satın alan ve devreye almasını yaptıran kullanıcılar; Bosch Car Sevice’lerde yaptırabilecekleri motor yağı, işçilik, yağ, yakıt, hava ve polen filtrelerini içeren periyodik araç bakımında fatura tutarı üzerinden %30 işçilik indirimi ve 15 nokta kontrolünü içeren check-up kazanıyor. 15 Nokta check-up uygulaması sayesinde aracınızın detaylı bir şekilde kontrolleri yapılıp, güvenli ve sorunsuz bir şekilde aracınızı kullanmanız için gerekli tespitler gerçekleştirilir.

Lider* Kombiden Kazandıran Kampanya
Bosch Termoteknik, İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından en son 2017 yılında Avrupa Isıtıcı Pazarına ilişkin olarak yayımlanan raporuna göre yoğuşmalı kombi kategorisinde Bosch markasıyla pazardaki liderliğini* 5 senedir elinde bulunduruyor. Bunların dışında Bosch 2017 yılı genelinde hem sektörde birinci oldu hem de son kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen yoğuşmalı kombi ünvanına sahip oldu. Bosch’un hem siyah hem beyaz renk alternatifi sunan Condens 7000i W kombisi ise dünyanın en prestijli tasarım ödülü olan Reddot’a sahip ve ergonomik yapısı sayesinde hem yerden tasarruf sağlıyor hem de dayanıklı ve kırılmaz camdan yapılan ön kapağı ve modern tasarımıyla dikkat çekiyor.

İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından Avrupa Isıtıcı Pazarına ilişkin olarak yayımlanan 2013,2014,2015,2016 ve 2017 raporlarına göre Bosch markalı yoğuşmalı kombiler Pazar lideridir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL