• Geri dön

  • 1.326 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknoloji, Hepsiburada ile online satış dünyasına adım attı!
Bosch Termoteknoloji ürünlerinden kablosuz oda kumandaları ve fanların online satışı hepsiburada.com’da başladı.
Dijitalleşen dünyanın göz ardı edilemez satış kanallarından biri olan e-ticaret platformları sayesinde son kullanıcıya direkt ve hızlı ulaşma imkanı artıyor. Müşteriyi odak noktasına koymayı misyon edinmiş olan Bosch Termoteknoloji, bu amaç doğrultusunda ayda 23 milyon ziyaretçisi ile Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan “hepsiburada.com” ile gerçekleştirdiği iş birliği sayesinde ilk kez e-ticaret dünyasına adım attı. Bosch Termoteknoloji; TR24RF & TR36RF kablosuz oda kumandaları ve tüm banyo aspiratörü modellerini, Aralık 2018 tarihi itibarıyla “hepsiburada.com” aracılığıyla da son kullanıcıya ulaştırıyor ve satış ağını genişletmeye devam ediyor.

Bosch Fanlar
Ev, ofis ve mağazalarda kullanıma uygun olarak tasarlanan Bosch domestik fanlar, iç mekan hava kalitesi ve buna bağlı olarak konfor seviyesini yükseltmek amacıyla ürün gamına eklendi. Bosch, ürün portföyünde bulunan farklı kapasite ve özelliklerdeki aksiyal fanlar ile duvar, kanal ve tavan gibi çeşitli uygulama alanları için çözüm sunuyor.

Bosch Kablosuz Oda Kumandaları
Hem doğalgaz faturalarında tasarruf sağlayan hem de çevreyi korumaya katkıda bulunan yeni nesil kablosuz oda kumandaları Bosch TR24RF ve TR36RF modellerinin en büyük avantajı; kablosuz olması. Bu sayede kablolama alt yapısı olmayan evlerde kolay montaj imkanı ve müşteriye kullanım kolaylığı sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL