• Geri dön

  • 991 Görüntülenme

  • 351 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, ‘Dünya Bizim Evimiz’ başlığıyla sürdürülebilir bir dünyanın kapılarını aralamaya devam ediyor! Ünlü isimlerin seslendirmeleriyle kahraman çocuklarla buluşan podcast serisi, ikinci bölümünde küresel ısınmaya değiniyor. Ünlü oyuncu Serkay Tütüncü, ‘Rüzgar Kaptan’ seslendirmesiyle küresel ısınmanın nedenlerini ve küresel ısınmayla nasıl mücadele edebileceğimizi çocuklarla paylaşıyor.

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu iş birliği ile bu yıl 10 bölümle çocuklarla buluşacak olan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, her bölümünde sürdürülebilir bir dünya için farklı konulara değiniyor. Yiğit Pakmen’in kaleme aldığı oyunlarda, Sadri Alışık Kültür Merkezi oyuncularına çevreye duyarlı ünlü isimler eşlik ediyor.

Gelecekteki tertemiz dünyanın sorumlularının bugünün kahraman çocukları olduğunu vurgulayan ‘Küresel Isınma’ bölümünde; çevreye atılan çöpler, ısınan hava, eriyen buzullar, kuraklık ve bizimle aynı dünyayı paylaşan dostlarımızın yaşadığı zorluklara yer veriliyor.

Projeye destek veren Serkay Tütüncü; “Çok küçük yaşlardan bu yana doğayla iç içe spor yapan biriyim. Doğaya ayak uydurmayı, onunla iş birliği içinde olmayı çok erken yaşlarda öğrenmiş biriyim. Ama ne yazık ki günümüzde doğanın bize ayak uydurmasını, tüm hatalarımızla başa çıkmasını bekliyoruz. İş birliğini öğrenme vaktimiz çoktan geldi. Biliyorum ki çocuklar bunun farkında. Kahraman çocukları oyunumuzu dinlemeye davet ediyorum” diyor.

Oyun, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun Spotify’daki kanalından ve Bosch Home Türkiye YouTube kanalından ücretsiz olarak dinlenebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL