• Geri dön

  • 1.164 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik’in yeni akıllı oda kumandası EasyControl kullanıcılarla buluştu!
Yeni akıllı oda kumandası; kendi kendine öğrenme ve otomatik yer belirleme özellikleri sayesinde, ısıtma sisteminin verimli kullanılmasını sağlıyor ve tasarrufa yardımcı oluyor.

 Ağ bağlantılı teknolojiler yaşam konforunu artırırken sağladıkları tasarrufla da ön plana çıkıyor. Yenilikçi tasarım ve insan hayatını kolaylaştıran ürünler geliştiren Bosch, yeni EasyControl akıllı oda kumandasını kullanıcılara sundu. Akıllı oda kumandası hem oda hem de dış hava sıcaklığına göre ayarlanabilme özelliğiyle dikkat çekiyor. Akıllı teknolojiyi, verimli ısı düzenlemesini ve yüksek çalışma konforunu tek bir cihazda birleştiriyor.

EasyControl’ün geo-fencing özelliği sayesinde oda kumandası coğrafi konumunu belirleyebiliyor ve konutun etrafında bir mesafe yarıçapı tanımlıyor. EasyControl’e tanımlanan akıllı telefonlar ve geo-fencing özelliği sayesinde, kullanıcılar telefonlarıyla beraber evden çıktıklarında ısıtma seviyesi otomatik olarak düşürülüyor. Mevcudiyet tespiti sayesinde tekrar eve dönüldüğünde ise EasyControl ısıtma çıktısını tekrar artırıyor, böylece ısıtma maliyetlerini yüzde 21’e kadar azaltıyor. iOS veya Android işletim sistemi kullanan akıllı telefonlara ücretsiz olarak yüklenebilen Bosch EasyControl mobil uygulaması sayesinde, tüm ayarlar mobil olarak yapılabiliyor ve internet bağlantısı olduğunda kombi nerede olursa olsun kontrol edilebiliyor. İlgili uygulama ve EasyControl akıllı oda kumandası, Bosch’un akıllı radyo kontrollü radyatör termostatları ile birlikte istenen sıcaklığı 20 odaya kadar ayrı ayrı ayarlayabiliyor ve mevcut gereksinimlere göre uyarlanabiliyor. Ayrıca en önemli fonksiyonlar renkli dokunmatik ekrandan da kontrol edilebiliyor.

Kendi kendine öğrenen akıllı kumanda

Easy Control oda kumandası hem ısıtma sisteminin verimli şekilde kullanılmasını sağlıyor hem de enerji tasarrufu elde edilmesine yardımcı oluyor. Mobil uygulama üzerinden kendiliğinden öğrenme modu aktifleştirildiğinde, kombinin 7 günlük programı takip ediliyor ve kaydediliyor. Bu sayede kullanıcının günlük rutini EasyControl akıllı oda kumandası tarafından öğreniliyor ve rutine göre en uygun sıcaklıklar otomatik olarak ayarlanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL