• Geri dön

  • 1.194 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bu yılbaşı menüyü düşünmek yok. “Pastayı nasıl yapacağım, et ve hindi pişirebilecek miyim?” gibi sorular Bosch Ev Aletleri’nin sunduğu pratik çözümler sayesinde çok geride kalıyor. Bosch’un çok amaçlı mutfak makinesi MUM9YX5S12 OptiMum ve ankastre fırını HBG656ES6 Serie 8 ile en lezzetli ve özenli tariflerle yılbaşı sofraları ziyafete dönüşüyor.

Yeni kararların alındığı yepyeni bir yıl kapıda bekliyor. Bosch Ev Aletleri sevdiklerinizle birlikte 2020’ye güzel bir başlangıç yapabileceğiniz mükemmel sofranın anahtarını sunuyor. Bosch’un profesyonel mutfakları evlere taşıyan mutfak makinesi MUM9YX5S12 OptiMum ve Home Connect ankastre fırını HBG656ES6 Serie 8 ile en lezzetli ve özenli tarifleri hazırlayıp yılbaşı sofrasını ziyafete dönüştürmek çok kolay. Yılbaşının olmazsa olmazı kış sebzeleriyle bezenmiş et, tavuk ya da hindi ile yapılan fırın yemeklerinin en lezzetlisine imza attıran Bosch Serie 8 ankastre fırın Home Connect özeliği sayesinde telaşa da mahal vermiyor. Home Connect özeliğiyle, fırından akıllı telefona ya da tablete gelen anlık bildirimler sayesinde pişirme sürecinin hangi aşamada olduğunu öğrenilebiliyor; yemek hazır olduğunda uygulama bunu kullanıcısına bildiriyor. Dahası, siz henüz eve gelmeden önce, nerede olursanız olun tek dokunuşla vereceğiniz talimatla fırınınızı çalıştırabiliyorsunuz. Böylece, yemeğiniz siz eve varır varmaz hazır hale geliyor.

Yılbaşı yemeğinin tarifi Home Connect uygulamasında
Home Connect özelliğiyle fırın, yalnızca leziz yemekler, kekler, kurabiyeler pişirmekle kalmıyor, aynı zamanda uygulama üzerinden en iyi yılbaşı tariflerine de erişim de sağlıyor. Hatta sevilen yemekler favorilere eklenebiliyor, böylece sevilen tariflere çok daha kolay yoldan ulaşılabiliyor. Seçilen tarif ayarları da doğrudan fırına yollanabiliyor. Uygulamada en önemli bilgilerin yanı sıra çok sayıda ipucu ve püf noktası da bulunuyor. Bosch’un Home Connect özellikli HBG656ES6 Serie 8 ankastre fırın, PerfectBake ve PerfectRoast özelliklerine de sahip. Bu teknolojiler ile fırın, otomatik olarak mükemmel pişirme ve rosto sonuçları sağlıyor. Fırındaki, birçok farklı noktadan ölçüm yapan et termometresi, kusursuz et yemekleri sunuyor. Etiniz istediğiniz seviyede piştiğinde fırın kendini kapatıyor. Hem de Home Connect uygulaması ile etin piştiğini haber veriyor. 4D hot Air sistemiyle her raf seviyesinde mükemmel sonuçlar için homojen ısı dağılımı sunan fırında yüksek çözünürlüklü TFT dokunmatik ekran bulunuyor.

Ev sıcaklığında gusto sahibi sofralar için
Mutfakların profesyonel yardımcısı MUM9YX5S12 OptiMUM, sıcacık çorbalar, soslar, püreler, her türlü hamur işleri, en süslü yılbaşı pastaları, kurabiyeleri ve buz gibi içecekler ile en güzel yeni yıl sofralarının sinyalini veriyor. Bütün malzemeleri dahili tartısında ölçebilen MUM9YX5S12OptiMUM, Akıllı SensorControl Plus teknolojisi ile ekşi maya, krema ya da yumurta beyazını çırparken her seferinde aynı kıvamı veriyor. Ekstra güçlü 1500 Watt motora sahip MUM9YX5S12 OptiMum üç boyutta karıştırma özelliğiyle de 5,5 litrelik geniş paslanmaz çelik haznesinin kenarlarında hiç malzeme bırakmadan kusursuz sonuçlar üretiyor. Anlık çalıştırma, 7 farklı hız seçeneği ve yaratıcılığı ortaya çıkaracak oldukça geniş aksesuar yelpazesine sahip OptiMum’ın 2,3 litre kapasiteli, ısıya dayanıklı blender haznesinde de sıcak çorbalar, buz gibi içecekler sessiz ve kolayca hazırlanabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL