• Geri dön

  • 648 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Kombilerde Kaçırılmayacak Ek Garanti Kampanyası

Bosch Termoteknoloji’nin sağladığı bu fırsat ile konfor, ileri teknoloji ve tasarruf keyfini uzun yıllar yaşayabilirsiniz. Bosch kombilerin 2 ve 4 yıllık ek garanti paketleri, 31 Aralık’a kadar çok özel fiyatlarla satışa sunuldu.


Bosch Termoteknoloji, size cihazınızın garanti süresini 2 veya 4 yıla kadar uzatma imkanı sağlayarak, hem cihazınızın ömrünü uzatma hem de yıllık bakım seçenekleri ile daha verimli çalışmasına olanak sağlıyor

Birbirinden farklı ek garanti paketleri ile beklentilerinize yönelik seçenekler tanıyan Bosch Termoteknoloji, ayrıca ücretsiz bakım avantajı ve yetkili servis güvencesi ile hem bütçenizi hem de içinizi rahatlatıyor.

Kampanya 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek olup, yeni devreye alınan veya en geç ek garanti sipariş tarihi itibariyle 1 ay içerisinde devreye alınmış yoğuşmalı ve konvansiyonel kombiler için geçerlidir.

Fiyatlar ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak web sitemizi ziyaret edebilir ve web sitemizdeki formu doldurarak uzmanlarımızın sizinle iletişime geçmesini talep edebilirsiniz

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL