• Geri dön

  • 1.173 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknoloji, dekoratif ve sessiz çalışan fanları ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor! 

Isıtma soğutma ve havalandırma sektörünün önde gelen firmalarından Bosch Termoteknik, dört farklı tip, sessiz ve dekoratif duvar tipi fanları ile tüm ihtiyaçları karşılıyor. 

Ev, ofis ve mağazalarda kullanıma uygun olarak tasarlanan Bosch domestik fanlar, iç mekan hava kalitesi ve buna bağlı olarak konfor seviyesini yükseltmek amacıyla ürün gamına eklendi. Bosch, ürün portföyünde bulunan farklı kapasite ve özelliklerdeki aksiyal fanlar ile duvar, kanal ve tavan gibi çeşitli uygulama alanları için çözüm sunuyor.

Duvar Tipi Aksiyal Fanlar
4 farklı modeli bulunan duvar tipi aksiyal fanların tümünde, ürünün çalışmadığı zamanlarda havada bulunan partiküllerin ve kötü kokunun ters yönde akışını engelleyen ve tek yön hava akışı sağlayan geri akış klapesi bulunuyor. Ayrıca düşük ses seviyesi ile ön plana çıkan Fan 1700 serisi, gelişmiş iç tasarım seçenekleri sağlayan yeni bir çözüm sunuyor. Fan 1700 serisi kullanıcılara kişiselleştirilmiş ürün oluşturma imkanı tanırken, düşük ses seviyesi ve düşük enerji tüketimi sayesinde konforlu ve tasarruflu havalandırma sağlıyor. 4 farklı dekoratifpanel alternatifi, mekanın iç tasarımıyla uyumlu renk seçenekleriyle fan gövdesine kolaylıkla monte edilebiliyor.

Dekoratif Paneller

Dekoratif dizaynı fonksiyonel teknik özelliklerle birleştiren ön paneller, evlerin iç tasarımı için şık seçenekler sunuyor. Cam veya inokstan oluşan dekoratif ön paneller dayanıklılığı garanti ediyor. Ön paneller, parlak siyah cam, mat siyah cam, mat beyaz cam ve inoks seçenekleriyle, kullanıcılara ve tasarımcılara fanları kişiselleştirme imkanı sunuyor.

Kanal Tipi Aksiyal Fanlar

Kullanılacağı kanalın boyutuna göre 100mm, 125mm and 150mm olmak üzere 3 farklı çapta sunulan fanlar sırasıyla 125 m³/h, 215 m³/h and 250 m³/h hava debileriyle, yüksek verimlilik ve performansla öne çıkıyor. F1200 W kanal tipi fanlar rulman yataklı motoru ile 30.000 saat güvenilir çalışma ömrü sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL