• Geri dön

  • 1.189 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bina, enerji, iklimlendirme teknolojisi ve yenilenebilir enerji sektörleri için dünyanın önde gelen ticaret fuarı ISH Energy'de Bosch, ticari ve endüstriyel sektörlerde dijitalleşmeyi ve ağ oluşturmayı desteklemeye devam ediyor. 

Hızlı, kolay ve müşteriye uygun çözümler

Proje işindeki müşterilerin reaksiyon süreleri, esneklik ve planlama desteği için yüksek beklentilerine çözüm olarak Bosch Termoteknik akıllı dijital çözümlerini ISH fuarında tanıttı. Akıllı çözümlerinden biri olan; projeye özel 3B verilerin ve P&I diyagramlarının otomatik olarak hazırlayan ve projelerin başlangıç aşamalarında daha kesin hesaplamalar yapmalarını ve daha sonra oluşabilecek hesaplama farklarını ortadan kaldırarak planlamacıların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Fuarda Bosch, buhar kazanı sistemleri için yeni bir planlama kılavuzunu interaktif bir dijital versiyon olarak da başlattığını duyurdu. Karmaşık prosesler içeren ısı sistmelerinin planlamasını kolaylaştırıyor ve uzman bilgiyi kapsamlı bir şekilde ulaşılabilir kılıyor. Programlanmış hesaplama araçları, kontrol listeleri ve pratik hata önleme bilgileri ile yeni etkileşimli dijital program standart bir planlama el kitabından çok daha fazlasını sunuyor. Bosch Endüstriyel sistemler Pazarlama Yöneticisi Daniel Gosse, “ Bu program, hem yeni başlayan planlamacıların çalışmalarını kolaylaştırır hem de deneyimli planlamacılar için verimli bir çalışma aracıdır” diye vurguluyor.

Endüstri 4.0 uygulamaları için akıllı kontrol teknolojisi ve AI asistanları

Üretim kesintilerinin önlenmesi ve enerji maliyetlerinin en aza indirilmesi, işletmeler ve endüstriler için en önemli faktörlerdir. Bosch Enerji ve Bina Çözümleri'nin enerji yönetimi çözümleri; enerji üretimi, dağıtımı ve tüm üretim hatları dahil olmak üzere genel optimizasyonlara olanak sağlar. Fuar standındaki Enerji Platformu programı ile size Bosch üretim sahalarının canlı görüntüsünü sunar. Enerji ve kaynak verimliliğini arttırmak için kaydedilen enerji ve işlem verileri önemli rakamlara dönüştürülür.

Endüstriyel kazanlar için özel olarak tasarlanmış yapay zeka ile, dijital verimlilik asistanı MEC Optimize; Tahmini bakım özellikleri, işletim verilerini izleyip raporlayarak fark yaratıyor. Ek olarak, akıllı algoritmalar sayesinde verileri yorumlar ve kullanıcıları olası duruş süresi riskleri hakkında önceden bilgilendirir. Bireysel olarak belirlenen bilgiler ve önerilen eylemlerle, sistem operatörlerine sistem verimliliklerini en üst düzeye çıkarma ve enerji maliyetlerini en aza indirme konusunda destek olur.

Buhar, ısı, güç ve basınçlı hava için yeni ürünler

ISH fuarında Bosch, saatte 300 ila 5.200 kilogram buhar kapasitesi aralığında mevcut olan yeni CSB Universal buhar kazanını (kompakt buhar kazanı) sergiledi. CSB buhar kazanı, Bosch fuarında, düşük NOx'li brülörü, atık ısı geri kazanımı için modülleri ve kazan üzerine monte edilmiş kompakt buhar kontrolü CSC ile tam bir kazan sistemi olarak sunuldu. Kazan, yüzde 95'ten daha yüksek bir verimi ve düşük emisyon değerlerini sürdürülebilir bir şekilde sağlar. Bununla birlikte, yenilikçi tasarımı, servis ve bakım işleri için kolay erişim sağlar.

CSB’nin yanı sıra Bosch kojenerasyon sistemleri de ISH’ta yerini aldı. Bu alanda müşteriler, hem işletim maliyetlerini hem de üretimi optimize edebilmek için uzaktan erişim ve kontrol teknolojilerine odaklanıyorlar. Bosch, standında yüksek toplam verimi ve geleceğe hazır düşük emisyonları sağlayan son nesil motor teknolojisini gösterdi. Basınçlı hava ünitesi de diğer bir ürün olarak yerini aldı. Bu sistem basınçlı havayı üretirken oluşan atık ısıyı kullanarak ek proses ya da mahal ısıtma sistemlerine destek oluyor ve bu şekilde CO2 emisyonları %50’ye kadar azaltılırken, işletim maliyetleri de aşağıya çekiliyor.

Uluslararası endüstri çözümleri

Bosch, dünya çapında 140'dan fazla ülkede güvenilir enerji çözümleri sunmaktadır. Uygulamalar arasında yiyecek ve içecek endüstrisi, üretim endüstrisi, enerji tedarikçileri ve büyük binalar veya kamu tesisleri bulunur. Kullanılabilirlik, verimlilik ve müşterinin süreçlerine kesintisiz entegrasyonu esas alan; Bosch, bu nitelikleri ISH fuarında da sergiliyor. Ek olarak, ziyaretçiler 360 ° sanal gerçeklik sunan uygulama sayesinde kazan dairelerini ve enerji merkezleri uygulamalarını da deneyimleyebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL