• Geri dön

  • 1.227 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Beko Kablosuz Şarjlı Dik Süpürgeyle Tanışma Zamanı

Beko’nun kullanım kolaylığıyla dikkat çeken Kablosuz Şarjlı Dik Süpürgesi, Mayıs ayına özel düzenlenen kampanyayla süpürme işini kolaylaştıracak. 

Güçlü performansı ve kolay kullanımıyla evlerde hızlı ve derinlemesine temizliğe olanak sağlayan Kablosuz Beko Şarjlı Dik Süpürge, 1-31 Mayıs tarihleri arasında 1499 TL özel fiyatıyla satışa sunuluyor. Ayrıca World Card’a 6 taksit imkanı uygulanıyor.

Kablosuz özelliğiyle her noktaya ulaşabilen ürün, 400 Watt motor gücüyle tüm evin temizliğine yetiyor. Uzun ömürlü 25.2V Li-ion piliyle 35 dakikaya kadar çalışma süresi sağlıyor. Çıkarılabilir aksesuarı sayesinde el süpürgesi şeklinde kullanılabilen üründe bulunan geniş aksesuar seçenekleri tüketicinin hayatını kolaylaştırıyor. Hafif ve ağırlık dengeli tasarımı sayesinde, süpürgeyi yere çekmek veya itmek için çaba sarf etmeye gerek kalmıyor. Ek aksesuarları sayesinde, raflar, masa tezgahı, tavan gibi yüzeylere eğilmeye gerek olmadan temizlik sağlanıyor. Siklon teknolojisi ve EPA-10 filtreli verimli filtre sistemi, evcil hayvan tüyleri ve yoğun kirlenmede zorluk oluşturmuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL