• Geri dön

  • 1.291 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik’ten Tüm Yetkili Servislerine “Google Benim İşletmem” Desteği!

Bosch Termoteknik, kurduğu “Online Danışmalık Desteği” ekibi ile talepleri doğrultusunda iş ortaklarına dijital konularda destek oluyor. Ekip ilk projesiyle tüm yetkili servislere “Google Benim İşletmem” hesabının kurulması ve geliştirilmesi konusunda destek olacak. Proje sayesinde yetkili servislerin son kullanıcılar tarafından Google aramalarında hızlı ve kolay bir şekilde bulunabilmesi amaçlanıyor.

Google arama sonuçlarında ilk sıralarda yer almanın en etkin yöntemlerinden biri “Google Benim İşletmem” hesabına sahip olmaktır. İşletmeler; bu hesabı oluştururken adres, firma görselleri, telefon numarası, web site adresi, çalışma saatleri ve hizmetleri hakkında bilgiler sağlayarak son kullanıcıya arama sonuçlarında ilk izlenim sunmaktadır. Bu sayede belirli bölge ve sektörde hizmet veren işletmeler için ulaşılabilirlik en üst seviyeye çıkmaktadır.

Yetkisi olmayan servisleri son kullanıcıların Google arama sonuçlarında ilk sıralarda görmesi ve onlardan hizmet almasından kaynaklanan mağduriyetleri önlemek adına Bosch Termoteknik yetkili servislerinin ilk sırada yer alması sağlanacak. Bosch Termoteknik, iş ortaklarını dijitalleşme süreçlerine dâhil etmeye devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL