• Geri dön

  • 922 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Buderus İş Ortaklarını Dijital Dönüşüme Dahil Ediyor

Buderus, sadakat kulübünde yer alan premium kategorisindeki* iş ortakları için kendi kurumsal tasarımı ile website oluşturarak online dünyada yer almalarına katkı sağlıyor.

İklimlendirme sektörünün en iddialı sadakat kulüplerinden biri olan Buderus Star Club, üyelerine birbirinden farklı avantajlar sunmaya devam ediyor. Son olarak premium partnerlerinin dijital dünyada da yer almalarına katkıda bulunmak adına geliştirdiği website projesi, Buderus tarafından hayata geçirilmeye başladı. Proje kapsamında premium partnerlerinin websiteleri, Buderus kurumsal kimliğine uygun olarak hazırlanıyor ve partnerlerin yönetimine sunuluyor. Bu sayede iş ortaklarını da dijital dönüşüme dahil edecek olan Buderus, hazırlayacağı websiteler ile online dünyadaki yetkinliğini bir kez daha kanıtlayacak.

İş ortakları için hazırlanan websiteleri sayesinde premium partnerler son kullanıcı fiyatlarını buradan duyurabilecek ve her türlü hizmet alanını gösterebilecek; son kullanıcılar ise ürünler hakkında detaylı bilgilere erişebilecek ve iş ortağının bulunduğu bölgeye hizmet veren Buderus Yetkili Servislerine ulaşabilecek. Kullanıcı dostu olarak tasarlanan sitede firma ile kolayca irtibata geçebilmek için tek tuşla arama ve mail atma fonksiyonları da bulunuyor.

Premium kategori: Bu kategori, Buderus sadakat portalı olan Buderus Star Club’da en üst segmentte yer alan bayileri temsil eder.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL