• Geri dön

  • 2.342 Görüntülenme

  • 351 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Ev yapımı yemeklerin her zaman en sağlıklısı ve en lezzetlisi olduğuna inanan Bosch Ev Aletleri, #EnGüzeliEvde diyerek herkesi Arda’nın Mutfağı’na davet ediyor. #EnGüzeliEvde tarifleri, her Pazartesi Şef Arda Türkmen’in pratik tariflerle dolu Arda’nın Mutfağı nhttps://www.youtube.com/user/ArdaninMutfagi Youtube kanalında ve sosyal medya hesaplarında. Bu leziz tarifler aynı zamanda Bosch Ev Aletleri’nin https://www.youtube.com/user/BoschHomeTurkiye Youtube kanalı ile sosyal medya hesaplarında da yayınlanıyor.

Mutfakta geçirilen zamana küçük ev aletleriyle değer katan Bosch, şef Arda Türkmen ile yaptığı iş birliği kapsamında yıl boyunca birbirinden pratik ve farklı tarifleri kendi yemeğini hazırlamak isteyenlerle buluşturacak. Yemeklerinde, tatlılarında ufak dokunuşlarla fark yaratmayı arzulayanlar, Arda Türkmen’in makarna, turta, poğaça, sos ve daha pek çok #EnGüzeliEvde tarifine istediği zaman ulaşabilecek ve bu lezzetli tarifleri bir şef imzasıyla ailesi için hazırlayabilecek.

Arda Türkmen’in bu süreçteki en büyük yardımcıları ise Bosch OptiMUM Mutfak Makinesi, Vitamaxx Vakumlu Blender ve Ergomixx El Blenderi olacak. Ünlü şef, güçlü performansları ile mutfağın vazgeçilmezi olan küçük ev aletlerinin yanında kameralı Home Connect buzdolabı, mükemmel pişirme sonuçları sunan ankastre fırın ve 9 kademli güç ayarına sahip FlameSelect özellikli ocak ile de her hafta harikalar yaratmaya devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL