• Geri dön

  • 1.308 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknoloji, yeni nesil kablosuz oda kumandaları ile tasarrufu artırıyor!

Doğalgaz faturalarında daha fazla tasarruf sağlamak için Bosch, kablosuz oda kumandaları kullanımını öneriyor. 

Bosch’un yeni nesil kablosuz oda kumandalarından Bosch TR24F ve TR36RF modelleri, hem doğalgaz faturalarında tasarruf sağlıyor hem de çevre korumaya katkıda bulunuyor. Kablosuz oda kumandaları aynı zamanda kablolama alt yapısı olmayan evlerde kolay montaj, müşteriye ise kolay kullanım imkanları sağlıyor.

Tasarrufun formülü oda sıcaklığı ayarında gizli
Bosch Termoteknik uzmanları; oda sıcaklığını yalnızca 1oC düşürmenin, yakıt tüketiminde ciddi tasarruf sağladığını vurguluyor. İstanbul şartlarında oda sıcaklığını 1oC azaltmak, yaklaşık yüzde 10 yakıt tasarrufu anlamına geliyor. Ayrıca sıcaklığın çok yükseltilmesi, odadaki havanın kurumasına ve grip olma riskinin artmasına neden oluyor.

Oda kumandası ile uyumlu çalışan ve kapasitesini oda sıcaklığına göre ayarlayabilen modülasyonlu kombiler, diğerlerine göre daha az yakıt tüketimiyle tasarruf edilmesine katkıda bulunuyor. Cihazlar tüm çalışma ömürleri süresince yakıt, servis ve bakım maliyetleri açısından da kullanıcıya önemli tasarruf sağlıyor.

İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından 2018 yılında yayımlanan, Avrupa Isıtıcı Pazarı’na ilişkin rapora göre Bosch Termoteknoloji yoğuşmalı kombi pazarında lider konumunda bulunuyor. Bosch 2017 yılı genelinde sektörde birinci olurken, tasarruflu cihazlara verdiği önemi vurgulamak adına yeni nesil kablosuz oda kumandalarını da ürün gamına kattı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL