• Geri dön

  • 1.205 Görüntülenme

  • 351 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektöründe sunduğu ayrıcalıklarla öne çıkan sadakat kulübü Bosch Partner Program, Türkiye genelinde sayısı 50’ye ulaşan “Elit Bayi” konsepti ile müşterilerine hizmet veriyor.

Bosch Termoteknoloji tarafından başarıyla sürdürülen “Elit Bayi” konsepti ile şirketin Türkiye çapındaki elit bayilerine birçok avantaj sağlanıyor. Bu kapsamda bayi showroomları Bosch kurumsal yapısına uygun olarak tasarlanıyor, reklam ve pazarlama desteği ile Bosch müşterilerine daha profesyonel hizmet veriliyor. Bosch Termoteknoloji, Elit Bayileri ile birebir etkinlikler düzenliyor; bayi ilişkileri ve iletişimini daha da kuvvetlendirmek ve aynı zamanda bayilerin gelişimine katkıda bulunmak amaçlanıyor. Etkinlikler arasında Bosch Termoteknoloji’nin üretim üssü olan Manisa Fabrikasına yapılan teknik ziyaretler öne çıkıyor. Manisa Fabrikasını ziyaret eden bayiler, üretime dair önemli noktaları Bosch profesyonellerinden dinleyerek sorularını birebir kendilerine yöneltiyor, teknik detayları yerinde öğreniyor.

Elit bayiler, Bosch Termoteknoloji web sitesinde yetkili bayi olarak paylaşılıyor ve kendilerine özel web sitesi oluşturulması konusunda bayilere dijital destek de veriliyor. Bosch Termoteknoloji, müşterilere birebir hizmet veren bayilerin yetkinliklerini artırarak hizmet kalitesinin de aynı doğrultuda artmasına katkı sağlıyor.

Sektörün Ayrıcalıklı Sadakat Programı: Bosch Partner Program

Bosch Termoteknoloji, Partner Program sayesinde iş ortaklarıyla hem ‘Kazan-Kazan’ ilişkisi kuruyor; hem de güçlü bir iletişim yürütüyor. Bu iş modeli aracılığıyla kurulan bağ, aynı zamanda iklimlendirme sektörünün gelişimine katkı sağlıyor. Bosch Termoteknoloji Pazarlama Direktörü Ali Aktaş Bosch Partner Program hakkındaki görüşlerini şu şekilde belirtiyor: “Bosch Termoteknoloji’nin, müşteri odaklı bakış açısına uygun olarak geliştirilen ve iş ortaklarına sunulan Partner Program; üyelerine her zaman kazandırmaya devam edecek. Yalnızca bir hediye portalı olmayan Bosch Partner Program, tüm iş ortaklarımızın gelişimini destekleyen bir platform. Program sayesinde bayilerimizle birebir iletişimimizi sıklaştırırken son kullanıcılarımıza verilen hizmetin de kalitesini sürekli artırıyoruz.”

Bosch Partner Program ile Bosch’un sektördeki partnerleri, satış ve montaj gerçekleştirdikçe puan kazanıyor. Hem uzaktan sanal sınıflarla hem de Manisa Fabrikasına düzenlenen teknik eğitim ziyaretleri ile bayilerin sektörel anlamda iş geliştirmesine imkan sağlanıyor. Bosch Termoteknoloji, yetkili toptancı bayileriyle çalışan montajcı alt bayileri için geliştirdiği bu sistem sayesinde sektöre katma değer sağlamaya ve sektörde öncülüğünü korumaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL