• Geri dön

  • 785 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknoloji İş Ortaklarını Dijital Dönüşüme Dahil Ediyor 
Bosch Termoteknoloji, sadakat kulübünde yer alan elit kategorisindeki iş ortakları için kendi kurumsal tasarımı ile website oluşturarak online dünyada yer almalarına katkı sağlıyor.

Termoteknoloji sektörünün en iddialı sadakat kulüplerinden biri olan Bosch Partner Program, üyelerine birbirinden farklı avantajlar sunmaya devam ediyor. Son olarak elit partnerlerinin dijital dünyada da yer almalarına katkıda bulunmak adına geliştirdiği website projesi Bosch Termoteknoloji tarafından hayata geçirilmeye başladı. Proje kapsamında elit partnerlerinin websiteleri, Bosch Termoteknoloji kurumsal kimliğine uygun olarak hazırlanıyor ve partnerlerin yönetimine sunuluyor. Bu sayede iş ortaklarını da dijital dönüşüme dahil edecek olan Bosch Termoteknoloji hazırlayacağı websiteler ile online dünyadaki yetkinliğini bir kez daha kanıtlayacak.

İş ortakları için hazırlanan websiteleri sayesinde elit partnerler son kullanıcı fiyatlarını buradan duyurabilecek ve her türlü hizmet alanını gösterebilecek; son kullanıcılar ise ürünler hakkında detaylı bilgilere erişebilecek ve iş ortağının bulunduğu bölgeye hizmet veren Bosch Termoteknoloji Yetkili Servislerine ulaşabilecek. Kullanıcı dostu olarak tasarlanan sitede firma ile kolayca irtibata geçebilmek için tek tuşla arama ve mail atma fonksiyonları da bulunuyor.

Elit kategori: Bu kategori, Bosch Termoteknoloji sadakat portalı olan Bosch Partner Program’da en üst segmentte yer alan bayileri temsil eder.

Bosch Termoteknik Hakkında
Bosch Termoteknik, enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın lider tedarikçisidir. 2017 yılında yaklaşık 14.400 çalışan ile 3,4 milyar avroluk (Yüzde 67’i Almanya dışında) ciro gerçekleştirmiştir. Bosch Termoteknik, birçok güçlü uluslararası ve yerel markaya sahip olup; Avrupa, Amerika ve Asya ülkelerinde çeşitlendirilmiş ürün gamıyla üretim yapmaktadır.

Bosch Grubu, dünyanın önde gelen teknoloji ve servis tedarikçilerinden biridir. Dünya genelinde yaklaşık 402.000 çalışanıyla 2017 yılında 78,1 milyar avro satış gerçekleştirmiştir. Faaliyetleri dört sektöre ayrılmaktadır: Mobilite Çözümleri, Sanayi Teknolojileri, Dayanıklı Tüketim Malları ve Enerji ve Bina Teknolojileri. Bosch dünyanın önde gelen IoT şirketi olarak akıllı evler, akıllı şehirler, ağa bağlı mobilite ve endüstri için bağlantılı çözümler sunmaktadır. Sensör teknolojisi, yazılım ve hizmet alanlarındaki uzmanlığını ve kendi IoT bulutunu kullanarak müşterilerine farklı etki alanları genelinde ağa bağlı çözümleri tek bir kaynaktan sunabilmektedir. Bosch Grubunun stratejik amacı; ağa bağlı bir yaşam için çözümler üretmek, yenilikçi ve heyecan uyandıran çözümlerle dünya genelinde yaşam kalitesini yükseltmektir. Kısacası, Bosch ‘Yaşam için Teknoloji’ sunmaktadır. Bosch Grubu Robert Bosch GmbH ve 60 ülkede 440 bağlı şirketiyle bölgesel şirketlerinden oluşmaktadır. Bosch’un global üretim, mühendislik ve satış ağı satış ve servis ortaklarıyla birlikte dünyanın hemen hemen tüm ülkelerinde varlık göstermektedir. Şirketin gelecekteki büyümesi yenilikçilikteki gücüne dayanmaktadır. Bosch dünya genelinde 125 merkezde 64.500 çalışanla araştırma ve geliştirme çabalarını sürdürmektedir.

Daha fazla bilgi almak için www.bosch.com, iot.bosch.com, www.bosch-presse.de, twitter.com/BoschPresse adreslerini ziyaret ediniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL