• Geri dön

  • 1.097 Görüntülenme

  • 351 Haber

  • 302 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektörünün hayatı kolaylaştıran markası Bosch Termoteknik, yeni 20 kW kapasiteli Condens 2200i W model yoğuşmalı kombisinin özelliklerine bilgilendirme dokümanında yer verdi.

Bosch Termoteknoloji, Bosch Condens 2200i W yoğuşmalı kombisinin teknik özelliklerini tek sayfalık bilgilendirme dokümanında resmi web sitesinde yayınladı. Bosch Termoteknoloji, “Evinde konfor sağlamak çok kolay” sloganıyla kullanıcılarıyla buluşturduğu dokümanda, ürünün yeni 20 kW kapasitesini de anlattı.

Condens 2200i W sağladığı yüksek enerji tasarrufu, kolay kurulum, montaj avantajı ve konfor sağlayan sessizliği öne çıkıyor. Cihazın Bosch oda kumandalarıyla uyumluluk özelliklerine kadar birçok detayının paylaşıldığı özet doküman, özellikle son kullanıcıların ürün hakkında rahatlıkla bilgi alabilmesini sağlıyor.

Yeni 20 kW kapasite ile “küçük evlerde büyük tasarruf”
Bosch Termoteknoloji, “Her zaman her yerde Önce Müşteri” bakış açısıyla tüketici ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak haziran ayında Condens 2200i W’nin 20 kW kapasitesini satışa sunmuştu. Geniş modülasyon aralığı ile çok düşük ısı ihtiyaçlarında bile yüksek tasarruf sağlayan yeni nesil yoğuşmalı duvar tipi kombi Condens 2200i W, özellikle küçük evlere uyumluluğuyla müşterilerin beklentilerini karşılıyor.

Enerji verimliliği skalasında A sınıfında yer alan, 20 kW ısıtma ve 25 kW sıcak kullanım suyu kapasitesine sahip olan Bosch Condens 2200i W, yoğuşma teknolojisi sayesinde doğal gaz faturalarında tasarruf sağlıyor. Bununla birlikte, mükemmel izolasyonu sayesinde çok düşük ses seviyesinde çalışan cihaz, 24 kW kapasitede maksimum 45 dB(A) ve 20 kW kapasitede yalnızca 43 dB(A) ses gücüne sahip.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL