• Geri dön

  • 607 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Buderus Logano plus KB372 ile çok yönlü çözümler
Isıtma sistemleri uzmanı Buderus’un yeni nesil yer tipi yoğuşmalı kazanı Logano plus KB372 kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Yeni Logano plus KB372 Yer Tipi Yoğuşmalı Kazan; kompakt tasarımı, kurulumu, servis kolaylığı ve esnek sistem bağlantısı ile üstün özelliklere sahip. Tüm bileşenleri mükemmel entegre edilmiş olan ve yeni nesil Buderus Kumanda Panelleri ile en yüksek uyum içinde çalışan Logano plus KB372 serisi kazanlar; yüksek verimi, yüksek güvenlik ve esneklik ile birlikte sunar.

Yüksek verim ve esneklik bir arada
Logano plus KB372 Yer Tipi Yoğuşmalı Kazan, yeni nesil alüminyum alaşımlı ısı eşanjörü sayesinde, düşük su devresi direnci, yüksek gidiş suyu sıcaklığı, ısıtma devresinde yüksek gidiş-dönüş sıcaklık rejiminde çalışabilme özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Bu özellikleri kazanların neredeyse tüm ısıtma sistemlerine entegrasyonunu mümkün kılar. Logano plus KB372’nin 75, 100, 150, 200, 250 ve 300 kW’lık altı farklı kapasite seçeneği; rezidans, konut, ofis, ticari yapılar ve kamu tesisleri gibi farklı tasarım kriterlerine sahip olan yapılarda kullanıma uygundur. Kazanlar, fabrikada monte edilmiş olan tüm donanımları ile birlikte planlamayı, montajı ve devreye almayı olabildiğince yalın ve kolay hale getirir.

Yalın sistem mühendisliği
Yeni Logano plus KB372 ideal bir değişim kazanıdır ve özellikle modernizasyon projelerine uygundur. Kazan dönüşümü uygulamalarında tasarımcılara ve uygulayıcılara gerek cihaz ilk yatırım maliyeti gerekse tesisatta düşük revizyon ihtiyacı sayesinde büyük fayda sağlar. Düşük ağırlıklı ve modüler kazan yapısı sayesinde çok kolay şekilde taşınabilir ve neredeyse her yere monte edilebilir. Hidrolik yapısı, teknik özellikleri ve benzersiz kazan kumanda sistemi kompleks sistemlere entegrasyonu kolaylaştırır.

Çok sayıda kurulum avantajı
Yeni yer tipi yoğuşmalı kazan, özellikle kurulum konusunda birçok avantaj sağlar. Kompakt boyutları, düşük ağırlığı, tekli komponentler halinde sökülebilen bir kazan gövdesi ve kazan dairesi gereksinimlerine göre önceden bir araya getirilen bağlantılar Logano plus KB372’yi ısıtma teknolojileri dünyasında esnek ve çok yönlü çözüm haline getirmektedir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL