• Geri dön

  • 1.306 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik Akademi, Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri ile buluşmaya devam ediyor!
Farklı Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri’nde düzenlediği eğitim programlarıyla Bosch Termoteknik Akademi, sektöre katkı sağlıyor. 

Bosch Termoteknik bünyesinde çalışmalarını sürdüren Bosch Termoteknik Akademi; şirket eğitim faaliyetleri ve sektöre katkılarının yanı sıra, meslek liselerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Meslek lisesi öğrencilerinin eğitimine ve gelişimine büyük önem veren Bosch Termoteknik Akademi, öğretmenler için de teknik eğitim programları uyguluyor.

Bosch Termoteknik Akademi, Kariyer Günleri kapsamında 26 Kasım 2018 tarihinde İnegöl Hacı Sevim Yıldız-2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir eğitim daha gerçekleştirdi. Yaklaşık 65 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı öğrencisine; Bosch Global ve Bosch Türkiye tanıtımı, Bosch ve Buderus markalarının tanıtımı, doğalgaz sektörünün geleceği ve kombi çalışma prensipleri ve çalışma kuralları hakkında bilgi verildi. Etkinliğe ayrıca Bosch Termoteknik Bursa İnegöl Yetkili Servisi İnegöl Soğutma’dan Abdul Samet Ünlüsoy ve Tayfun Bıçak da katıldı.

Öğrencilerin gelişimleri ve teknik açıdan iyi bir altyapıya sahip olmaları için çeşitli faaliyetler yapan Bosch Termoteknik Akademi yetkililerine, İnegöl Hacı Sevim Yıldız-2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü tarafından plaket verildi.

Detaylı Bilgi İçin:
Aslı Sezer Özlen, Bosch Termoteknik Marka Yönetimi

0(216) 432 08 16, asli.sezer@tr.bosch.com
Nuray Sağlam, Bosch Türkiye Kurumsal İletişim
0(216) 432 01 32, nuray.saglam@tr.bosch.com

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL