• Geri dön

  • 751 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik’ten Eğitime Destek
Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün önde gelen firmalarından Bosch Termoteknik eğitime destek vermeye devam ediyor. 2016 yılının Kasım ayında Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladıkları ‘’Eğitim Kurumları İş birliği Protokolü’’ kapsamında İzmir’de bulunan Konak Çınarlı Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Bosch Akademi Laboratuvarları kuruldu. 

Bosch Termoteknik Akademi, eğitim kurumlarına verdiği hizmet içi eğitim, eğitim amaçlı cihaz ve görsel materyal desteği haricinde, Konak Çınarlı Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Atölyesini ve sınıflarını yeniledi. Bosch Termoteknik, bu projeyle öğrencilerin daha kapsamlı ve kaliteli eğitim almalarına katkıda bulunmayı hedefliyor. Şirket yaptığı açıklamada, kalifiye insan kaynağının yetiştirilmesine katkıda bulunmak için çalışmalarına devam edeceğini belirtti. 

Bosch Termoteknik Akademi atölyesinde, sektörün ihtyacı olan tüm eğitim araçları bulunmaktadır. Bunlar arasında; bireysel ve ticari klima sistemleri, Kaskad ısıtma sistemi, bireysel kombi cihazları, yenilenebilir ısıtma sistemleri: ısı pompası ve güneş panelleri, konvektörler ve panel radyatörler, eğitim amaçlı görsel materyaller bulunmaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL