• Geri dön

  • 1.245 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknoloji, sosyal medya platformları aracılığıyla müşteri iletişiminde fark yaratıyor! 

İklimlendirme sektöründeki yenilikçi bakış açısıyla Bosch Termoteknoloji, aktif olarak kullandığı ve çeşitli içeriklerle beslediği sosyal medya hesaplarıyla başarılı bir yıl geçirdi. 2018 yılında tüm sosyal medya platformları; Facebook, Instagram, Twitter ve YouTube aktif kullanılarak 20 milyon kullanıcıya erişim sağlandı. Aralık 2018 BoomSocial verileri ve BoomSonar teknolojileriyle hazırlanan SocialBrands sıralamasına göre sektöründe lider olan Bosch Termoteknoloji, bu başarısını Top100 listesine girerek sektörün dışına da taşıdı.
Bosch Termoteknik Türkiye, Orta Doğu ve Kafkasya Pazarlama Direktörü Ali Aktaş sosyal medyada yakaladıkları başarı ile ilgili “Sosyal medya bizim için son yıllarda müşteriye ulaşmak için kullandığımız en etkin yöntemlerden biri oldu. Geleneksel pazarlama yöntemleri ile tamamına erişemediğimiz müşterilerimize farklı içeriklerle ulaşırken, aynı zamanda çift taraflı etkileşim imkanı da yakaladık. Müşterilerimizin yorumlarını 7/24 gözlemleyebildiğimiz ve çözümleyebildiğimiz sosyal medya platformları bizi müşterilerimize daha da yakınlaştırdı. Müşterilerimizden gelen talepleri onların ihtiyaçları doğrultusunda bu projeye özel çalışan sosyal medya iletişim sorumlumuzla kişiye özel çözümler üreterek çözüyoruz. Bu müşteri odaklı yaklaşımımız, şirketimizi sosyal marka olma hedefine doğru taşıyan en önemli etkenlerden oldu” dedi.

Farklı müşteri gruplarına farklı içerikler

Bosch Termoteknoloji farklı müşteri gruplarına farklı sosyal platformlar üzerinden ulaşıyor. Facebook, Instagram ve Twitter mecralarından yayınlanan ürün bilgilendirmeleri, yarışmalar, anketler ve video içerikleri ile son kullanıcılarına ulaşırken; kullanılan kapalı hesaplar ile ürün teknik bilgileri, şirket ve kampanya duyuruları iş ortaklarına direkt iletiliyor.
Tüm mecralardan gelen yorumlar profesyonel olarak ele alınıyor ve ilgili departmanlara aktarıldıkran sonra BoschFocus online platform ile hızlı bir şekilde dönüş sağlanıyor.

Bosch Termoteknik sosyal medya hesapları kazandırıyor

Bosch Termoteknoloji, Facebook ve Instagram hesaplarında düzenli olarak yapılan yarışmalarla takipçileriyle etkileşime geçiyor ve farklı hediyeler kazanma imkanı sunuyor. 2018 yılını uğurlarken yapılan yeni yıl yarışmada; bir kişiye Apple iPhone X 64 GB cep telefonu, bir kişiye Bosch (Condens 2300i W) Kombi, bir kişiye Hubsan Kameralı Drone ve bir kişiye Fujıfilm Instax Mini 9 fotoğraf makinesi hediye edildi.

SocialBrands Hakkında
SocialBrands, markaların sosyal medya performansını tamamen tarafsız ve objektif şekilde ölçümleyen bir puanlama platformu. BoomSocial verilerini ve BoomSonar teknolojilerini kullanan SocialBrands, markalar için en popüler sosyal medya kanalları olan Facebook, Twitter ve Instagram’da yer alan 15 binden fazla marka hesabını inceliyor.

Detaylı Bilgi İçin:

Aslı Sezer Özlen, Bosch Termoteknik Marka Yönetimi
0(216) 432 08 16, asli.sezer@tr.bosch.com
Nuray Sağlam, Bosch Türkiye Kurumsal İletişim
0(216) 432 01 32, nuray.saglam@tr.bosch.com

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL