• Geri dön

  • 1.159 Görüntülenme

  • 351 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch MUM Mutfak Makineleri ile artık herkes aileleri ve sevdikleri için kendi en güzel ekmeklerini yapabilecek. Şık tasarımı, pratik kullanımı ve yüksek performansıyla Bosch OptiMUM ve CreationLine MUM Mutfak Makineleri kullanıcılarına zaman kazandırarak farklı yiyecekleri hazırlamayı çok daha kolay kılarken; başta çeşit çeşit ekmekler olmak üzere mükemmel hamur işlerinin de kapılarını açıyor.

“Yaşam için teknoloji” temasını geliştirdiği tüm ürünlerde tüketicileriyle buluşturan Bosch Ev Aletleri, şimdi de evde ekmek yapmanın en güzel yolunu sunuyor. Hamur işleri için mutfaklara renk katan tasarımıyla CreationLine MUM ve paslanmaz çelik gövdeli OptiMUM kullanıcılarının hem zamandan tasarruf etmesini hem de ekmek gibi en zorlu hamur işlerini hiç yorulmadan yapmalarını sağlıyor. Bosch MUM Mutfak Makineleri sayesinde “kim yoğuracak bu hamuru” diye dert etmeye gerek kalmadan herkes ailesinden, dostlarından ya da şeflerden öğrendiği hevesle yapmak istediği ekmek tariflerini kolaylıkla yapabilecek. En güzel ekmekler için tek yapmak gereken ise kullanılacak bütün malzemeleri cihazın haznesine eklemek ve MUM’ın karışımı mükemmel hamur kıvamına getirmesini beklemek olacak.

Mutfağın en akıllı yardımcısı

Çok yoğun hamurlar ve büyük miktarda karışımlarda bile üstün performans sergileyen 1600 Watt motoruyla MUM9A66R00 Kırmızı OptiMUM, OptiMUM'ların en güçlüsü. Ekstra büyük 5,5 litrelik paslanmaz çelik karıştırma haznesi tek adımda büyük miktarda karışımlar ve hamurlar için ideal bir kullanım sunuyor. OptiMUM Mutfak Makinesi MUM9YX5S12, hamur işini ya da tatlıyı kolay ve hızlı bir şekilde hazırlamaya olanak veriyor. OptiMUM Mutfak Makinesi’nin Akıllı SensorControl Plus teknolojisi ekşi maya, krema ve yumurta akını hatta mayalı hamuru kıvamına gelinceye kadar karıştırıyor ve kıvamına geldiğini anlayıp otomatik olarak duruyor. Bütün malzemeleri cihazın haznesinde tartmaya imkan sağlayan dahili tartısı sayesinde de her seferinde aynı kıvamı elde etmek mümkün oluyor. OptiMUM Mutfak Makinesi, 3 boyutta karıştırma özelliğiyle haznenin kenarlarında hiç malzeme bırakmıyor, ekstra güçlü 1500 Watt motoru ve akıllı yoğurma sensörü sayesinde kusursuz sonuç veriyor. İnce ve zarif tasarımıyla IF tasarım ödüllü OptiMUM Mutfak Makinesi, 5,5 litrelik geniş paslanmaz çelik haznesi, profesyonel aksesuarları ve tutma kolları sayesinde hamur işleri hazırlamayı çok kolaylaştırıyor.

Mutfaklara renk katıyor

Kurabiye hazırlama setlerinden makarna yapma aksesuarına kadar birçok kullanışlı aparata sahip olan CreationLine MUM Mutfak Makineleri’nin herkesin zevkine hitap eden, kırmızı, vanilya beji, mint yeşili, toz pembe ve şampanya renk seçenekleri bulunuyor. Dinamik üç boyutlu karıştırma sistemi Multi Motion Drive sayesinde ürünün yoğurma uçları, kullanıcıları hiç yormadan kabın her köşesine kolayca ulaşıyor. Böylece tüm malzemeler homojen bir şekilde karışıyor ve tam kıvamında karışımlar elde edilebiliyor. Mutfak makinesinin 3 değişik pozisyonda çalışabilen motorlu kolu ve isteğe bağlı olarak temin edilebilecek 50’den fazla aksesuarıyla sınırsız tarif seçeneği sunuyor. 1000 watt gücünde olan ve 3,9 litre kapasiteli geniş paslanmaz çelik karıştırma kabı bulunan mutfak makineleriyle tam kıvamında kabaran kekler, ağızda dağılan lezzetli kurabiyeler hazırlamak çok kolay.7 hız ayarı, 3 farklı kalınlıkta doğrama diski ile çok pratik bir kullanım sunan CreationLine serisi, yoğurma, çırpma ve karıştırma uçları ve 1,25 litrelik mikser aparatıyla çok fonksiyonlu bir kullanım sunuyor. Ürün gamına yeni eklenen şampanya renkli ürün tüm bu özelliklerin yanı sıra entegre tartısı ve zamanlayıcısı ile mutfaklara kolaylık ve fonksiyonellik getirmeyi vadediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL