• Geri dön

  • 731 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik, bayileri ile Buderus’un Kahramanları etkinliğinde buluştu
Bosch Termoteknik, “Biz Termoteknolojinin Geleceğiyiz” vizyonuyla yola çıkarak sektörün gelişimi ve geleceğe hazırlanması için yatırımlarına devam ediyor. 

Bosch Termoteknik, müşterileri ve paydaşları için gelecek odaklı Buderus’un Kahramanları etkinliği ile bayileriyle buluştu. Bosch Termoteknik Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Zafer Polat, Buderus Uzmanları etkinliğinde “Türkiye’de ısıtma, soğutma ve havalandırma sektörü; kentsel dönüşüm, gazın yeni geldiği bölgelerin etkisi ve değişim pazarı etkileriyle büyüyor. Sektör ile birlikte Bosch Termoteknik de her yıl cirosunu artırarak büyümeye devam ediyor. 2017 yılında da Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi alanında pazar liderliğini* korudu.” açıklamasını yaptı.

Manisa’daki fabrikaları ile 2017 yılında da ısıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün İhracat Şampiyonu ve En iyi Ar-Ge merkezi ödüllerini aldıklarını belirten Polat, yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı.

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün lider şirketlerinden biri olan Bosch Termoteknik, ustalara yönelik sadakat kulüpleri, dijital ve web tabanlı uygulamaları hayata geçiriyor. Aynı zamanda ustalarla sosyal platformlardan iletişim kuruyor, sektörün geleceği olan ustalara yönelik sürdürülebilir projeler sunuyor ve gelişimlerini İşimin Geleceği organizasyonları ve Buderus’un Kahramanları konsepti ile destekliyor.

Buderus’un Kahramanları etkinliğiyle kombi ustalarımızla buluştuk
Ufuk Özkan’ın sunumuyla İstanbul, Ankara, Adana ve Samsun’da gerçekleştirilen etkinliklerde; sektördeki ustalarımızın sadece montaj yapan değil, aynı zamanda son kullanıcıya kaliteli ve en doğru hizmeti veren marka temsilcileri olduğunu vurguladık. İşimin Geleceği Buluşmaları’nın gala yemeği sonrasında başlayan etkinliklerimizde öncelikle bayilerimizi dinledik, sonrasında ise onlarla yarışmalar yaparak eğlendik. Buderus Star Club kapalı Facebook grubunda yapılan yarışmayla kahramanlık hikâyesini en etkili şekilde anlatan Star Club üyelerimiz ise sürpriz hediyeler kazandı.

İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından Avrupa Isıtıcı Pazarına ilişkin olarak yayımlanan 2013,2014,2015,2016 ve 2017 raporlarına göre Bosch markalı yoğuşmalı kombiler pazar lideridir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL