• Geri dön

  • 602 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik’te Üretimde Engel Yok

Zihinsel engelli bireyler için sürdürülebilir istihdam sağlamak ve bu anlamda topluma değer katmak amacıyla hayata geçirilen Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri (ZEKI) Projesi, Bosch Termoteknik tarafından destekleniyor.

Öğrencilerin çalışma hayatında yer alması yönünde başarılı bir çok proje gerçekleştiren Bosch Termoteknik, şimdi ise engelli bireylerin iş hayatına kazandırılmasına yönelik bir projeyi destekliyor. 2017 yılında hayata geçen projenin amacı, engelli genç bireylere sürdürülebilir istihdam alanları oluşturmak ve topluma kazandırılmalarını sağlamaktır.

Toplum alanında, Bosch Termoteknik’in desteklediği en değerli projelerden biri olan ZEKİ - Zihinsel Engeliler Korumalı İşyeri Projesi -kapsamında Ağustos 2017 yılından bu yana, Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası’nda 8 zihinsel engelli birey, Organize Sanayi Bölgesi’nde ihtiyaçlarına göre tasarlanmış olan bir atölyede çalışarak Bosch Termoteknik’in üretim faaliyetlerine katkıda bulunmaktadır.

Proje, Barcelona’da gerçekleştirilen ve dünyanın pek çok yerinden katılımcıların yarıştığı Stevie Business Awards 2017’de “Sosyal Sorumluluk Projeleri” kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi olmuştur.

ZEKİ Projesi haricinde, toplum alanına katkı sağlama hedefiyle 20 engelli birey Manisa Fabrikası içinde çeşitli istasyonlarda istihdam edilmektedir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL