• Geri dön

  • 1.082 Görüntülenme

  • 351 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


“Bi' Başladın mı Duramazsın” sloganıyla limitsiz temizlik keyfine imza atan Unlimited Serie I 6 Kablosuz Dikey Süpürge, çift batarya seçeneği ile 2 kat daha uzun kullanım süresi sunuyor.

Kablosuz özelliği, şaşırtıcı hafifliği, üstün performansı, şık tasarımı ve her yüzeye uygun özel aksesuarlarıyla temizliği limitsiz keyfe dönüştüren Bosch Unlimited Serie I 6 Kablosuz Dikey Süpürge, değiştirilebilen bataryasıyla hiç kesintiye uğramadan evin her köşesinde, arabada ve ihtiyaç duyduğunuz her yerde rahatlıkla kullanılabiliyor.

Tek elle bile kolayca kaldırılabilen gövdesinin sadece 1,4 kg’lık ağırlığı, yüksek çekim gücü ve verdiği limitsiz keyifle şaşırtan süpürge; çoklu aksesuar seçimi ile zeminden tavan kadar temizlik imkânı sağlıyor. Normal modda 30 dakikalık kusursuz temizlik sunan süpürge, çift bataryasıyla 1 saat boyunca temizliğin sınırlarını da genişletiyor.

Yaşam kalitenizi artırmak için tasarlanan Bosch Unlimited Serie I 6 Kablosuz Dikey Süpürge, şaşırtıcı hafifliği ve herkese limitsiz temizlik keyfi veren teknolojileriyle evlerde eşit iş paylaşımına katkı sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL