• Geri dön

  • 1.444 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası’na En iyi Fabrika Ödülü!
Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası, 2018 yılında sektöründeki başarıları ve verimliliği göz önünde bulundurularak Bosch Global tarafından verilen “En iyi Fabrika_No1@TTPlant” ödülüne layık görüldü. 

Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası, 2018 yılında 888.888 kombi üretimiyle tarihinin en büyük üretimini gerçekleştirdi. Termoteknik iş kolunda dünya çapında öne çıkan tesisler arasında yer alan ve 41 ülke için 744 farklı tip cihaz üreten Manisa Fabrikası, yeni üretim rekoruyla ‘üretim üssü’ unvanını pekiştirdi. 25 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren fabrika, kurulduğu günden itibaren 8 milyondan fazla kombi üretti ve iklimlendirme sektöründe ‘ihracat lideri’ unvanını elinde bulunduruyor.

Bosch Termoteknik 2018 yılında da ihracat şampiyonu
2018 yılında 8 milyonuncu kombiyi üreten ve katma değeri yüksek ürünleriyle Türkiye ihracat dengesine katkı sağlayan Bosch Termoteknik, ihracat başarısını 2018 yılında da devam ettirdi ve yılı ‘İklimlendirme Sanayi İhracat Sektör Lideri’ olarak kapattı. Bosch Termoteknik Pazarlama Direktörü Ali Aktaş “Bosch Grubu’nun önemli ihracat üslerinden Bosch Termoteknik Türkiye olarak, 2018 yılında İklimlendirme Sanayi İhracatçılar Birliği (İSİB) tarafından ‘İklimlendirme Sektöründe En Çok İhracat Yapan Firma’ ve ‘En Çok Kombi ve Su Isıtıcısı İhracatı Yapan Firma’ dalında iki ayrı ödül aldık. Bunların dışında Bosch Global tarafından verilen “En iyi Fabrika_No1@TTPlant” ödülüne layık görüldük. Üstün teknolojimiz ve ürün portföyüne kattığımız yeni ürünlerimizle dünya pazarındaki konumumuzu her geçen gün güçleniyoruz ve geniş bir coğrafyada yarattığımız başarı ile takdir görmek bizi sevindiriyor” dedi.

Sektörün en başarılı Ar-Ge Merkezi

İnovasyona yaptığı yatırımlarla ön plana çıkan Bosch Termoteknik Ar-Ge Merkezi ise üst üste beşinci kez sektöründeki en başarılı Ar-Ge Merkezi seçilerek, önemli ve sürdürülebilir bir başarıya imza attı. Bosch Termoteknik Ar-Ge Merkezi’nde ‘Yaşam için teknoloji’ sloganı ve tüketici beklentileri göz önünde bulundurularak onların beklentilerini karşılayan ve fark yaratan ürünler sunmak hedefleniyor. Gelişime değer veren bir şirket olan Bosch Termoteknik, en az seviyede enerji kullanımıyla iklimlendirme yapabilen ve bu sayede hem çevreyi koruyan hem de kullanıcılara tasarruf yaptıran ürünler geliştirmek için çalışıyor ve her daim yenilikçi ve müşteri ihtiyaçlarını karşılayan akıllı çözümler geliştirmeyi hedefliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL