• Geri dön

  • 1.291 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Social Media Awards’tan Buderus’a ödül!
Marketing Türkiye ve Boomsonar tarafından yapılan ve markaların sosyal medya hesaplarının veri analitiğini göre düzenlenen Social Media Awards tarafından iklimlendirme sektöründe gümüş ödüle layık görüldü.

Social Media Awards ödülü; markaların performansını, tarafsız ve verilere dayalı olarak hazırlanan SocialBrands sosyal medya endeksi sonuçlarına göre veriliyor. Buderus Türkiye sosyal medya hesaplarından hesaplarından gerçekleştirdikleri aktiviteler; etkileşim, içerik çeşitliliği, video içerikleri, yarışmalar, müşteri yorumlarına dönüş gibi birçok kritere dayanarak 2018 yılından iklimlendirme sektöründe gümüş ödülü aldı.

Buderus Türkiye uzman bakış açışıyla yıl boyunca aktif olarak kullandığı ve çeşitli içeriklerle beslediği Facebook, Instagram, Twitter ve YouTube hesaplarından 20 milyon kullanıcıya erişim sağladı. Kasım 2018 itibari ile daha geniş kitlelere ve yeni müşterilere ulaşmak üzere sosyal medyada kanaat liderleri( İnfluencer) işbirliktelikleriyle Uzmanlar Yanıtlıyor konseptiyle sunan Buderus Türkiye; Alanında uzman isimlerle aktiviteler düzenledi. Tüm bu aktiviteleri ile müşterileri ile daha fazla etkileşim almayı hedeflerken, çift taraflı iletişimini de artırdı. Sosyal medyada yapılan her yoruma uzman bir ekiple hızlı cevaplar vererek müşteri ilişkilerine verdiği önemi de göstermiş oldu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL