• Geri dön

  • 1.169 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektörünün öncü markalarından Bosch Termoteknoloji’nin ticari binalara soğutma ve ısıtma konforu sağlayan VRF Ticari Klima Sistemleri, Türkiye’nin farklı şehirlerindeki Avrupa Birliği (AB) okul projelerinde kullanılıyor.

Bosch Termoteknoloji, müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çeşitli ürün gamı ile sektörde ön plana çıkıyor. Bosch VRF - Değişken debili soğutucu akışkan sistemleri; hastaneler, havaalanları, alışveriş merkezleri, ofis binaları, rezidanslar gibi yüksek kapasite ihtiyacı olan ticari binalardan tek bir villaya kadar tüm yapıların verimli şekilde iklimlendirilmesini sağlıyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinde yer alan Avrupa Birliği (AB) okul projelerinde de Bosch VRF ticari klima sistemleri tercih ediliyor.

Bosch Termoteknoloji’nin iş ortaklarından biri olan Yıldız Teknik Mühendislik ile başlattığı iş birliği kapsamında; iş ortağı, müteahhit firma ve ilgili müşavir firmalarla beraber çalışılıyor. Ürünler bu yıl; Hatay, Kilis, Urfa ve Mardin’de bulunan toplamda 6 farklı okulla buluşturuldu.

Yeni Bosch Air Flux VRF klima sistemleri ile dört mevsim iklimlendirme

Bosch ticari klima sistemleri olan VRF sistemleri, Nisan 2020 tarihinde lansmanı yapılan yeni ürün gamı Bosch Air Flux VRF sistemler ile tüketicilerle buluştu. AF5300 tekil ve kombinasyon serisi dış üniteler, geliştirilmiş yeni nesil iç ünitelerden oluşan Air Flux VRF klima sistemleri değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi sayesinde kolay kullanım imkânı sunarken, aynı zamanda yüksek enerji tasarrufu sağlıyor. Kullanıcıların anlık ihtiyaçlarına göre çalışma performansını ayarlayan, kısmi yükte bile yüksek verimlilikle çalışan sistem, dış ünitelerden ve soğutma-ısıtma için kullanılabilen on iki farklı iç ünite modelinden oluşuyor. Tamamen yenilenen, kompakt endüstriyel tasarımı, çok düşük ses seviyesinde çalışan, tek gövdede 90 kW’a, kombinasyon serisi ile 270 kW'a kadar çıkabilen kapasitesi, iç ünite ve klima dış üniteleri ile Bosch Air Flux VRF sistemler; farklı bina ve uygulama türleri için en uygun sistem çözümünü sunuyor.

Yüksek kapasite özellikleriyle birlikte Bosch tarafından geliştirilen ve üretilen yeni nesil bireysel ve merkezi kumandalar için, ülkemizde gerçekleştirilen kullanıcı deneyimi oturumları sayesinde; kullanıcı alışkanlıkları, beklentileri ve öncelikleri doğru şekilde belirlenerek bu doğrultuda ürünlerin geliştirilmesi sağlandı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL