• Geri dön

  • 1.235 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch A sınıfı ve yeni nesil yoğuşmalı kombisi Condens 2300i W sessizliğiyle de öne çıkıyor.
Condens 2300i W yoğuşmalı kombi, üstün teknolojisi ve 24 Kw kapasitesiyle enerji verimliliğinde A sınıfında yer alıyor. Yenilikçi tasarımı ile Bosch’un yeni nesil kombisi düşük ses seviyesiyle evlerdeki konforu da artırıyor. 

Düşük ses seviyesiyle kütüphane sessizliğinde çalışıyor
Condens 2300i W mükemmel izolasyonu sayesinde, 24 kW maksimum ısıtma kapasitesinde sadece 44 db(A) ses gücüyle çalışıyor (ErP tarafından ölçülen ses değeri).

Daha çok enerji tasarrufu

A sınıf enerji verimliliğine sahip yeni nesil yoğuşmalı duvar tipi kombi Condens 2300i W’nin 1:8 modülasyonlu brülörü, kendisini anlık ısı ihtiyacınıza göre otomatik olarak ayarlıyor. Cihaza ihtiyaç olmadığı durumlarda, cihaz kapasitesini 8’de 1’i kadar kendiliğinden kısabiliyor ve böylece gereksiz gaz tüketimi önleniyor.

Modülasyonlu oda kumandası ile kullanımda A+ enerji verimliliği

ErP (Enerji ilişkili ürünler) yönetmeliğine göre Condens 2300i W’nin nominal kapasitesi 24 kW, mahal ısıtma verimliliği ise 94%’dür. A sınıfı yeni nesil yoğuşmalı kombi; modülasyonlu ve dış havaya göre çalışan bir oda kumandasıyla kullanıldığında, bu özelliklere sahip oda kumandalarının getirdiği ilave 4 puan ile toplam sistem verimliliği 98%’e çıkarak enerji verimliliği sınıfı A+’a ulaşmaktadır. Doğalgaz faturalarında daha çok verim almak için Bosch Termoteknik uzmanları modülasyonlu oda kumandası ile oluşturulan sistemleri önermektedir.

Detaylı Bilgi İçin:
Aslı Sezer Özlen, Bosch Termoteknik Marka Yönetimi
0(216) 432 08 16, asli.sezer@tr.bosch.com

Nuray Sağlam, Bosch Türkiye Kurumsal İletişim
0(216) 432 01 32, nuray.saglam@tr.bosch.com

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL