• Geri dön

  • 1.583 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Buderus Logamatic TC100 Yeni Nesil Akıllı Oda Kumandası Yenilendi! Geçtiğimiz yıllarda geliştirilen Buderus Logamatic TC100 akıllı oda kumandası, Buderus uzmanlığıyla yenilendi ve gelişmiş versiyonu kullanıcılara sunuldu.

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe uzman çözümleriyle dikkat çeken Buderus, yenilenen akıllı oda kumandası Logamatic TC100’ü kullanıcılara sundu. Gelişmiş özelliklere sahip akıllı oda kumandası kullanım kolaylığı ve sağladığı enerji verimliliği ile ön plana çıkıyor. Duvar tipi yoğuşmalı kombiler için özel olarak tasarlanan Buderus Logamatic TC100, kolay kurulum imkanı ve App Store ile Google Play’den indirilebilen MyMode mobil uygulamasıyla hızlı bağlantı sağlıyor.

Kurulumu yapılan oda kumandası ısıtma sistemleriyle “iletişim kurarak” etkileşime geçiyor ve entegre algılama sensörü ile kullanıcı yaklaştığında dokunmatik ekran otomatik olarak açılıyor. Akıllı kontrol mekanizmaları sayesinde oda sıcaklığı ve sıcak kullanım suyu işletimi kolayca ayarlanabiliyor. TC100 akıllı oda kumandası “evde/dışarda” veya “otomatik/manuel” gibi birçok farklı moda uyarlanabiliyor. Manuel oda sıcaklık kontrolü dışında akıllı oda kumandası, dışardaki sıcaklığı otomatik olarak tespit ederek ısıtma sıcaklığını kendi kendine ayarlayabiliyor. Dış hava sıcaklık sensörü bulunmayan durumlarda ise hava bilgisine internet üzerinden erişerek yüksek verimli ısıtma sağlıyor ve kullanıcıların enerji tasarrufu sağlamasına yardımcı oluyor. Enerji verimliliği takibi için akıllı telefon uygulamasıyla kullanıcının ısıtma alışkanlıkları kaydedilerek; bağıl nem, günlük enerji tüketimi ve enerji maliyetleri görüntülenebiliyor.

Logamatic TC100’ün akıllı termostatik vanaları sayesinde odaların kullanım şekli ve ihtiyacına bağlı olarak her odaya göre farklı ayarlanan sıcaklık seviyesi, önemli ölçüde enerji verimliliği sağlıyor. Ayrıca Geo-fencing (Coğrafi konum belirleme) özelliği sayesinde kullanıcının muhtemel eve varış saati GPS tarafından tespit edilerek ısıtma sistemi doğru zamanda çalışmaya başlıyor ve bu özellik ile kullanıcılar %21 oranında tasarruf sağlayabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL