• Geri dön

  • 1.374 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik’ten Tüm Yetkili Servislerine Website Desteği!
Bosch Termoteknik, tüm yetkili servislerine kendi kurumsal tasarımı ile 
website oluşturarak hem online dünyada yer almalarına katkıda bulunuyor hem de yetkili olmayan servisler ile mücadele konusunda büyük bir adım atıyor. 

Online’da arama yapan son kullanıcılar tarafından daha hızlı ve kolay ulaşılması adına Bosch Termoteknik yetkilendirdiği tüm servisleri için websitesi oluşturdu. Proje kapsamında teknik servislerin websiteleri, Bosch Termoteknik Servis Merkezi kurumsal kimliğine uygun olarak hazırlanıyor ve servislerin yönetimine sunuluyor. Bu sayede iş ortaklarını da dijital dönüşüme dahil edecek olan Bosch Termoteknik, hazırlayacağı websiteleri ile online dünyadaki yetkinliğini bir kez daha kanıtlayacak.

Yeni websiteleri sayesinde servisler iletişim bilgileri ile beraber hizmet bölgeleri, faaliyet alanları, ek garanti ve bakım fiyatları ile ilgili kullanıcılara detaylı bilgi sağlayabiliyor.
Bununla beraber hakkında sayfası ile servis kendi için özelleştirilen alanda çalışan ve ofis görsellerini de sergileyebiliyor. Kullanıcı dostu olarak tasarlanan sitede firma ile kolayca irtibata geçebilmek için tek tuşla arama ve mail atma fonksiyonları da bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL