• Geri dön

  • 1.231 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


A.L.F.A.’dan Bosch Termoteknoloji’ye ödül!
Bosch Termoteknoloji, Isıtma ve Soğutma sektöründe "Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka" kategorisinde A.L.F.A. ödülününün sahibi oldu.

Müşteri deneyimi yönetimindeki başarılarıyla ve müşterisiyle sağlıklı, sürdürülebilir ilişki kuran markaların onurlandırıldığı A.L.F.A. Awards’un beşincisi bu yıl 28 Mayıs tarihinde Yapı Kredi bomontiada’da gerçekleşti. Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte bu yıl 44 farklı kategoride ödül verildi. Bankacılıktan beyaz eşyaya, dijital yayın platformlarından e-ticaret sitelerine müşteri deneyimini en iyi yaşatan markalar ödüllendirilirken; Bosch Termoteknoloji, “Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka” kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Odak noktalarından biri her zaman müşteri memnuniyeti olan Bosch Termoteknik, müşterilerine en doğru ve en hızlı hizmeti vermek için çalışıyor ve onlardan aldığı geri bildirimlere göre hareket ediyor. Bosch Termoteknik, özellikle son kullanıcıların gözünde marka ve firmayı temsil ettiğine inanılan Müşteri İletişim Merkezi’nde birçok farklı projeye imza atıyor. Bosch Termoteknik Türkiye Pazarlama Direktörü Ali Aktaş ödülün önemini vurgulayarak bazı projelerini anlattı: “Müşteri taleplerini ele alırken onlara özel çözümler sunuyor ve bu sayede verdiğimiz hizmeti kişiselleştiriyoruz. Örneğin, 2016 yılında hayata geçirdiğimiz ‘Bosch Focus’ bu projelerden biri. ‘Bosch Focus’ sayesinde Müşteri İletişim Merkezi’ne gelen tüm talep ve bildirimler tek bir platformda kayıt altına alınıyor. Platformda kayıt altına alınan taleplere tanımlanan numaralar sayesinde, müşteriler taleplerinin takibini güncel olarak sistem üzerinden yapabiliyor ve ek talepleri olduğu takdirde aynı numarayı kullanarak ekleme yapabiliyorlar, interaktif bir sürece dâhil oluyorlar. Bir başka projemiz ise yine 2016 yılında hayata geçirdiğimiz ‘Bosch Insight’. Bu proje sayesinde müşterilerimizle görüntülü görüşme sağlayabiliyoruz ve telefonda aktardığımızda anlaşılması ve uygulanması zor olan teknik çözümleri artık görüntülü olarak anlatabiliyor, müşterilerimizi hızlı ve doğru çözüme kavuşturabiliyoruz. Müşteriye yakın olmak en önemli hedeflerimizden biri. Bu yüzden Bosch Termoteknik, müşteri odaklı projeler geliştirmeye devam edecek.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL