• Geri dön

  • 1.205 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Buderus’un sponsorluğunda gerçekleşen Türkiye’nin En İyi Kombi Ustası Yarışması başladı!
2019 yılında Buderus’un sponsorluğunda gerçekleşecek olan Türkiye’nin En İyi Kombi Ustası Yarışması 20 Şubat tarihinde ilk adımı olan online etabı ile başladı. 
20 Şubat – 20 Mart tarihleri arasında online etap üzerinden yarışmaya katılan ve soruları en doğru ve hızlı cevaplayarak en yüksek puanı toplayan ilk 15 kombi montaj ustası büyük finalde yarışma fırsatı elde edecek. 
2017 yılında Türkiye’de bir ilke imza atarak En İyi Kombi Ustası Yarışması’nı düzenleyen Bosch Termoteknik, bu sene ikincisini Buderus’un sponsorluğunda gerçekleştiriyor. İki etaptan oluşan yarışmanın ilk etabı, 20 Şubat - 20 Mart tarihleri arasında her Pazartesi, Çarşamba ve Pazar günleri 18:00 – 22:00 saatleri arasında www.kombininustasi.com web sitesinde gerçekleşecek.

Kombi montaj ustaları, kendilerine uygun olan gün ve saatte yarışmaya katılarak sorulacak sorulara en kısa sürede doğru yanıtlamaya çalışacaklar. Online etabın sonunda en yüksek puana sahip ilk 15 kombi montaj ustası 25 Nisan’da İstanbul’da düzenlenecek büyük finalde yarışma hakkı kazanarak bilgilerini, hızlarını, uzmanlıklarını ve ustalıklarını gösterme fırsatı yakalayacaklar. Yarışma sonunda birinci, ikinci ve üçüncü finalistleri birbirinden değerli ödüller bekliyor olacak. Ayrıca büyük finalin birincisi “Türkiye’nin en iyi kombi ustası” unvanının da sahibi olacak.

Online etap sırasında ustalar farklı uygulamalar üzerinden de ekstra puanlar toplayabilecekler. Her gün 20:00 – 21:00 saatleri arasında yayınlanacak günün Buderus Bonus Sorusunu cevaplayarak ya da kombi montajı yapan iki arkadaşını davet kodu ile yarışmaya davet ederek ek puanlar kazanabilecekler.

Yarışmada aynı zamanda sektörün en beğenilen ve sevilen ustası da belli olacak. Ustaları desteklemek isteyenler www.kombininustasi.com 'a kayıt olduktan sonra “Benim Ustam” sayfasından destekledikleri ustaları beğenebilecekler. En çok beğeniyi alan usta büyük finale katılarak “Gönüllerin Ustası” ödülünü alacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL