• Geri dön

  • 155 Görüntülenme

  • 352 Haber

  • 306 İşletme görüntülenme


Bosch Ev Aletleri, mutfakta devrim yaratmaya devam ediyor! Yepyeni Serie 6 Mutfak Makinesi ile lezzetinizi ve ustalığınızı en üst seviyeye çıkarın. Her tarifinizde yaratıcılığınızı keşfetmeniz için tasarlanmış Serie 6 mutfakta sıradanlığı unutturuyor ve ustalığınızı zirveye taşıyor. Mutfakta geçirdiğiniz her anı daha keyifli ve verimli hale getiren yeni Bosch Serie 6 Mutfak Makinesi 6 ile tanışın!

Bosch Serie 6 Mutfak Makinesi, yenilikçi teknolojisi ve kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor. Otomatik programları ve güçlü motoru ile her tarifte mükemmel sonuçlar elde ederken, büyük haznesi ve entegre tartısı ile büyük davetlere bile zahmetsizce hazırlık yapabilirsiniz.

Büyüleyici dokunuş, kusursuz hazırlık
Bosch Modern tasarımı ve akıllı programlarla donatılmış yeni Serie 6 Mutfak Makinesi ile zahmetsiz hazırlığın keyfine varın... Sensörlerle desteklenen bu programlar, karışımınızı anında takip eder ve mükemmel sonuçlar için gereken her şeyi otomatik olarak ayarlar. Yumurta akı köpürtmekten, maya hamuru hazırlamaya; pasta hamurundan, krema yapımına kadar, her adımda size eşlik eder.

Dilediğiniz tarifi hazırlamanın en zahmetsiz yolu
Serie 6 Mutfak makinesi, entegre zamanlayıcı, entegre tartı ve dokunmatik ekran gibi özelliklerle donatılmıştır. Bu sayede doğru ölçüleri tam kararında yakalayabilirsiniz. Kolay kullanımı ve ergonomik tasarımı sayesinde, her tarifte keyifle mükemmel sonuçlar alırsınız.

Güçlü Performans, Büyüleyici Sonuçlar
Bosch'un en güçlü motoruyla donatılmış olan Serie 6 Mutfak Makinesi, 1600 Watt’lık motoru sayesinde fazla miktarda ve yoğun kıvamlı hamurlarda bile mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar. 3D Planet Karıştırma özelliğiyle de 3 boyutlu karıştırma yaparak karışımları homojen ve kusursuz hale getirir. Böylece elle yoğrulmuş kadar lezzetli hamurlar dakikalar içinde hazır olur.

Büyük Hazne, Büyük İşler
5,5 litrelik büyük paslanmaz çelik haznesi sayesinde, büyük davetler veya kalabalık misafirler için hazırlık yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Aynı anda büyük porsiyonlar hazırlayarak size zaman kazandırırken, lezzet dolu anlarınızı daha da özel kılar.

Serie 6 Mutfak Makinesi, Bosch'un yıllara dayanan mühendislik deneyimiyle birleştirilmiş yenilikçi teknolojisiyle, mutfaktaki en iyi yardımcınız olmaya aday. Artık yemek yapma deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın ve her tabağınızda yaratıcılığınızı konuşturun!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL