• Geri dön

  • 1.339 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik, sektörün ilk klima sistemleri tasarımı ve ürün seçim programı AirSelect’i kullanıcılara sundu!
Online ya da Web tabanlı klima sistem tasarımı ve ürün seçim programı Bosch AirSelect, kullanıcıların hem hayatını kolaylaştırıyor hem de onlara farklı bir tecrübe sunuyor. 

Bosch, AirSelect ile iş ortaklarına her yerden erişim sağlıyor
AirSelect VRF sistemleri tasarım programı, kullanıcılara özel sunduğu proje saklama alanı ile internet bağlantısı olan her yerden projelere erişim, projeyi anlık takip etme ve tüm bilgilere tek yerden ulaşım kolaylığı sağlıyor. Program, pazarın ihtiyaçlarının analiz edilmesi ve özel bir ekibin gerçekleştirdiği yoğun çalışmalar sonucunda Eylül 2018 tarihinde devreye alındı ve tasarımcılar, bayiler, mekanik taahhütçüler, montajcılar ve servisler tarafından kolaylıkla kullanılabiliyor.

Her geçen gün gelişen AirSelect artık 12 dilde kullanım sağlıyor ve ; Sonuç raporu ve AutoCAD çizimi çıktılarıda 12 farklı dilde alınabiliyor. Ayrıca 2019 yılı itibarıyla ısı kayıp-kazanç programlarının çıktılarıyla otomatik yük okuma, otomatik hızlı metraj ile kolay keşif, sistem ve ürünlerin AutoCAD çizimi, eğitim ekranları ve dökümanlarına direkt erişim özellikleriyle fark yaratıyor. Şu ana kadar 200’den fazla kullanıcıya hizmet veren program, iş ortaklarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

AirSelect’e www.bosch-airselect.com adresinden erişim sağlayabilir online veya siteden indirip çevirim dışı (offline) da kullanım yapılabilir.

Detaylı Bilgi İçin:
Aslı Sezer Özlen, Bosch Termoteknik Marka Yönetimi

0(216) 432 08 16, asli.sezer@tr.bosch.com
Nuray Sağlam, Bosch Türkiye Kurumsal İletişim
0(216) 432 01 32, nuray.saglam@tr.bosch.com

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL