• Geri dön

  • 1.001 Görüntülenme

  • 351 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektörünün en güçlü markalarından Bosch Termoteknoloji, ihtiyaca göre en uygun ürün ve hizmetleri kullanıcılarla buluşturma misyonuyla Condens 2200i W modelinin 20Kw ve 24kW ısıtma kapasiteleriyle tasarruflu ısınma imkanı sunuyor.

Hayatı kolaylaştıran teknolojiler sunan Bosch Termoteknoloji, tüketici ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak Bosch Condens 2200i W cihazının 20kw ve 24kW ısıtma kapasiteleriyle tasarrufu evinize getirirken; enerji verimliliği skalasında da A sınıfında yer alıyor.

Daha fazla doğalgaz tasarrufu

Bosch Termoteknoloji’nin yeni nesil yoğuşmalı duvar tipi kombisi Condens 2200i W, geniş modülasyon aralığı ile çok düşük ısı ihtiyaçlarında bile yüksek tasarruf sağlıyor. 1:5 modülasyonlu brülörü, anlık ısı ihtiyacınıza göre kendisini otomatik olarak ayarlıyor. Cihaza ihtiyaç olmadığı durumlarda, cihaz kapasitesini 5’te 1’i kadar kendiliğinden kısabiliyor ve böylece gereksiz gaz tüketiminin önüne geçiyor.

Yeni tasarım, Kompakt ölçüler, Kolay kullanım

Bosch Condens 2200i W yoğuşmalı kombisi, yepyeni bir tasarıma ve kompakt boyutlara sahip. Bosch’un “Roundagon” adı verilen yuvarlak hatlı tasarımına sahip olan cihaz, hafifliğiyle kolay kullanım ve montaj olanağı sağlıyor. Aynı zamanda 7 tuşlu yeni ara yüzü ve yeni nesil LCD ekranı sayesinde, kullanım kolaylığı sunuyor.

Modülasyonlu oda kumandası ile kullanımda A+ enerji verimliliği

ErP (Enerji ilişkili ürünler) yönetmeliğine göre Condens 2200i W; 20 kW ve 24 kW kapasiteli modelleriyle %94 mahal ısıtma verimliği sağlıyor. A sınıfı yeni nesil yoğuşmalı kombiler; modülasyonlu ve dış havaya göre çalışan bir oda kumandasıyla kullanıldığında, bu özelliklere sahip oda kumandalarının getirdiği ilave 4 puan ile toplam sistem verimliliği %98’e çıkarak enerji verimliliği sınıfı A+’a ulaşıyor.

Bosch Termoteknoloji profesyonelleri doğal gaz faturalarında daha fazla tasarruf elde etmek için modülasyonlu oda kumandası ile kullanabilen sistemleri öneriyor.

Kombilerle ilgili fazla bilgi için:  Kurumsal Web Sitesi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL