• Geri dön

  • 1.168 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Condens 7000i W yoğuşmalı kombi, üstün teknolojisiyle sunduğu 24 ve 30 Kw kapasitesileri ve titanyum cam ön panele sahip tasarımı ile evlere hem estetik katıyor.

Dizayn ödüllü Condens 7000i W uygun boyutu ve sessiz çalışmasıyla hayatı kolaylaştırıyor
Condens 7000i W uygun boyutları sayesinde çok az yer kaplıyor. Ön kapağı tamamen dayanıklı ve kırılmaz camdan yapılan Condens 7000i Yoğuşmalı kombi modern tasarımı ile dikkat çekiyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan Condens 7000i W dünyanın prestijli tasarım ödülü Reddot’ın da sahibi. Bununla birlikte 36 desibel ses seviyesi ile sessiz çalışan Condens 7000iW evdeki konforunuzu da düşünüyor.

EasyControl akıllı oda kumandası ile uzaktan kontrol
Condens 7000i w Yoğuşmalı Kombiler, hem oda sıcaklığı hem de dış hava sıcaklığına göre ayarlanabilen EasyControl akıllı oda kumandası ile kullanılabiliyor. Bu kumandanın en dikkat çekici özelliği, mobil telefona ya da tablete yüklenen bir uygulama ile kombiyi, istenilen yerden istenilen anda açıp kapatabilmesi. Bu uygulama sayesinde ev ya da işyerlerindeki Condens 7000i w, kilometrelerce uzaktan bile istenilen ortam sıcaklığına ayarlanabiliyor. Böylece, ısıtma sezonu boyunca gerekli olan ısıtma ihtiyacı kadar ısı üretilirken, hem yakıt tasarrufu hem de ısınma konforu bir arada sağlanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL