• Geri dön

  • 1.149 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik’e, Manisa’da En Fazla Patent Başvurusu Yapan 3. Firma Ödülü!

Bosch Termoteknik, Araştırma ve Geliştirme alanında yaptığı atılımlarla Manisa’da 2014-2018 yılları arasında En Fazla Patent Başvurusu Yapan 3. Firma Ödülü’ne layık görüldü.

Bosch Termoteknik, üstün teknolojisi ve ürün portföyüne kattığı yeni ürünlerle dünya pazarındaki konumunu her geçen yıl güçlendiriyor. Geniş bir coğrafyada 41 ülkeye ihracat yapan firmanın üretim ve Ar-Ge üssü olan Manisa Fabrikası, dünyanın en fazla kombi üreten tesisleri arasında ön sıralarda yer alıyor. Ar-Ge Merkezi ülke ekonomisi için yarattığı katma değer ve kazandığı başarılarla takdir görüyor.

Türk Patent ve Marka Kurumu, Celal Bayar Üniversitesi ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası arasında Ekim ayında imzalanan Hezarfen Projesi iş birliği protokolü kapsamında; son dört yılda patent, faydalı model ve tasarım alanında en fazla başvuru yapan firmalara ödüller verildi. Bosch Termoteknik Manisa Ar-Ge Merkezi, 4 yılda yaptığı patent başvurularıyla 3.’lük ödülüne layık görüldü. Firma adına ödülü; Bosch Termoteknik Manisa Ar-Ge Merkezi Hidrolik Modül Geliştirme Müdürü Mustafa Pekgüzelsu, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan’dan teslim aldı.

Sektörün en başarılı Ar-Ge Merkezi

Bosch Termoteknik Ar-Ge Merkezi inovasyona yaptığı yatırımlarla ön plana çıkıyor. 2012 – 2016 yılları arasında üst üste beş kere sektöründeki en başarılı Ar-Ge Merkezi seçilen Ar-Ge Merkezi’nde, “Yaşam için teknoloji” sloganı ve tüketici beklentileri göz önünde bulundurularak tüketicilerin beklentilerini karşılayan ve fark yaratan ürünler sunmak hedefleniyor. Gelişime değer veren bir şirket olan Bosch Termoteknik, en az seviyede enerji kullanımıyla iklimlendirme yapabilen ve bu sayede hem çevreyi koruyan hem de kullanıcılara tasarruf yaptıran ürünler geliştirmek için çalışıyor. Her daim yenilikçi ve müşteri ihtiyaçlarını karşılayan akıllı çözümler geliştirmeyi hedefliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL