• Geri dön

  • 1.289 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Social Media Awards’tan Bosch Termoteknoloji’ye ödül!
Bosch Termoteknoloji, Türkiye’nin en büyük ve prestijli sosyal medya ödülleri Social Media Awards tarafından iklimlendirme sektöründe altın ödüle layık görüldü.

Bosch Termoteknoloji; 2018 yılındaki Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarındaki aktivitelerinden dolayı iklimlendirme sektöründe Social Media Awards altın ödülünü kazandı ve sektör birincisi oldu. Social Media Awards’ta markaların performansı, tarafsız ve verilere dayalı olarak hazırlanan SocialBrands sosyal medya endeksi sonuçlarına göre değerlendiriliyor. Markaların kendi hesaplarından gerçekleştirdikleri aktiviteler; etkileşim, içerik çeşitliliği, video içerikleri, yarışmalar, müşteri yorumlarına dönüş gibi birçok farklı kriterle aylık olarak değerlendiriliyor ve yıl sonunda sektörel bazda en başarılı markalar seçiliyor.

Yenilikçi bakış açısıyla Bosch Termoteknoloji; yıl boyunca aktif olarak kullandığı ve çeşitli içeriklerle beslediği Facebook, Instagram, Twitter ve YouTube hesaplarından 20 milyon kullanıcıya erişim sağladı. SocialBrands sıralamasına göre sektöründe lider olan Bosch Termoteknoloji, bu başarısını aynı zamanda sektör dışına da taşıyarak Top100 listesine de girmeyi başardı.

Bosch Termoteknik Türkiye, Orta Doğu ve Kafkasya Pazarlama Direktörü Ali Aktaş sosyal medyada yakaladıkları başarı ile ilgili “Sosyal medya bizim için son yıllarda müşteriye ulaşmak için kullandığımız en etkin yöntemlerden biri oldu. Geleneksel pazarlama yöntemleri ile tamamına erişemediğimiz müşterilerimize farklı içeriklerle ulaşırken, aynı zamanda çift taraflı etkileşim imkanı da yakaladık. Müşterilerimizin yorumlarını 7/24 gözlemleyebildiğimiz ve çözümleyebildiğimiz sosyal medya platformları bizi müşterilerimize daha da yakınlaştırdı. Müşterilerimizden gelen talepleri, bu projeye özel çalışan sosyal medya iletişim sorumlularımızla kişiye özel ve onların ihtiyaçları doğrultusunda çözümler üreterek sonuçlandırıyoruz. Müşteri odaklılık stratejimizi destekleyen sosyal medya aktivitelerimizden dolayı Social Media Awards tarafından kazandığımız altın ödül bizim için çok anlamlı.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL