• Geri dön

  • 1.230 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik birçok alandaki birincilikleriyle sektördeki liderkonumunu güçlendirmeye devam ediyor!
Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik, 5 yıldır Bosch markalı yoğuşmalı kombi liderliğini, ihracat şampiyonluğunu, en başarılı Ar-Ge merkezi ve sosyal medya sektör liderliğini elinde bulunduruyor.

Bosch Grubu’nun termoteknik iş kolunda faaliyet gösteren şirketi Bosch Termoteknik, pazardaki diğer rakipleriyle arasını giderek açıyor. İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından 2017 yılında Avrupa Isıtıcı Pazarına ilişkin olarak yayımlanan raporuna göre Bosch Termoteknik, yoğuşmalı kombi kategorisinde Bosch markasıyla pazarda liderliğini* 5 sene üstüste elinde bulunduruyor. Bosch 2017 yılı genelinde sektörde birinci olurken, yoğuşmalı kombide son kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen kombi oldu.

Bosch Termoteknik ihracat şampiyonluğunu 2018 yılında da sürdürdü.
2018 yılında 8.000.000‘nuncu kombiyi üreten, 25 yıldır kendi ürünlerini tasarlayan ve katma değeri yüksek ürünleriyle Türkiye ihracat dengesine katkı sağlayan Bosch Termoteknik; ihracat başarısını 2018 yılında da devam ettirdi ve 2018 yılını İklimlendirme Sanayi İhracat Sektör Lideri olarak kapattı. Bosch Termoteknik Pazarlama Direktörü Ali Aktaş ihracat şampiyonluğu ile ilgili “Bosch Grubu’nun önemli ihracat üslerinden Bosch Termoteknik Türkiye olarak, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından ‘2017 İklimlendirme Sanayi İhracatı Birincisi’ ödülüne layık görüldük. Bununla birlikte; 2018 yılında İklimlendirme Sanayi İhracatçılar Birliği (İSİB) tarafından iklimlendirme sektöründe en çok ihracat yapan ve en çok kombi - su ısıtıcısı ihracatı yapan firma olarak ‘’İklimlendirme Sektöründe En Çok İhracat Yapan Firma’ ve ‘En Çok Kombi ve Su Isıtıcısı İhracatı Yapan Firma’ dalında 2 ayrı ödül aldık. Bosch Termoteknik, üstün teknolojisi ve ürün portföyüne kattığı yeni ürünlerle dünya pazarındaki konumunu her geçen yıl güçlendiriyor ve geniş bir coğrafyada yarattığı başarısıyla takdir görmek bizi de sevindiriyor” dedi.

Sektörün en başarılı Ar-Ge Merkezi
Bosch Termoteknik’in Ar-Ge Merkezi, inovasyona yaptığı yatırımlarla ön plana çıkıyor ve üst üste 4. kez sektörünün en başarılı Ar-Ge Merkezi seçilerek önemli ve sürdürülebilir bir başarıya imza atıyor. Ali Aktaş Ar-Ge’ye verdikleri önemi “Ar-Ge’nin tüketici ihtiyaçlarını karşılayan çözümler sunmasını göz önüne alarak üretimimizi sürdürüyoruz. Gelişime her zaman değer veren bir şirket olarak ana hedefimiz ‘Yaşam için teknoloji’ sloganımızla tüketicinin konforunu destekleyen, beklentilerini karşılayan ve fark yaratan ürünler sunmak. En az seviyede enerji kullanarak iklimlendirme yapabilen, bu sayede de hem çevreyi koruyan hem de kullanıcılarımıza tasarruf yaptıran ürünler geliştirmek için çalışıyoruz. Gelişime her zaman değer veren bir şirket olarak bu özelliğimizle her daim yenilikçi ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan akıllı çözümler üretmeyi hedefliyoruz. şeklinde belirtiyor.

Sosyal medya platformları aracılığıyla müşteri iletişiminde fark
İklimlendirme sektöründeki yenilikçi bakış açısıyla Bosch Termoteknoloji, aktif olarak kullandığı ve çeşitli içeriklerle beslediği sosyal medya hesaplarıyla da başarılı bir yıl geçirdi. 2018 yılında tüm sosyal medya platformları; Facebook, Instagram, Twitter ve YouTube aktif kullanılarak 20 milyon kullanıcıya erişim sağlandı. Aralık 2018 BoomSocial verileri ve BoomSonar teknolojileriyle hazırlanan SocialBrands sıralamasına göre sektöründe lider olan Bosch Termoteknoloji, bu başarısını Top100 listesine girerek sektörün dışına da taşıdı.

Bosch Termoteknik Türkiye, Orta Doğu ve Kafkasya Pazarlama Direktörü Ali Aktaş sosyal medyada yakaladıkları başarı ile ilgili “Sosyal medya bizim için son yıllarda müşteriye ulaşmak için kullandığımız en etkin yöntemlerden biri oldu. Geleneksel pazarlama yöntemleri ile tamamına erişemediğimiz müşterilerimize farklı içeriklerle ulaşırken, aynı zamanda çift taraflı etkileşim imkanı da yakaladık. Müşterilerimizin yorumlarını 7/24 gözlemleyebildiğimiz ve çözümleyebildiğimiz sosyal medya platformları bizi müşterilerimize daha da yakınlaştırdı. Müşterilerimizden gelen talepleri onların ihtiyaçları doğrultusunda bu projeye özel çalışan sosyal medya iletişim sorumlumuzla kişiye özel çözümler üreterek çözüyoruz. Bu müşteri odaklı yaklaşımımız, şirketimizi sosyal marka olma hedefine doğru taşıyan en önemli etkenlerden oldu” dedi.

Bosch Termoteknik pek çok alanda kazandığı liderlikleri, sayısız başarıları ve üretim rekorlarını, yetkin çalışanları, ciro büyümesi ve artan üretimle birlikte disiplinli ve verimli çalışmaları.

Bosch’un ödüllü yoğuşmalı kombileri
Dünyanın en prestijli tasarım ödülü Reddot’a sahip olan Bosch’un Condens 7000i W kombisi, ergonomik yapısı sayesinde çok az yer kaplıyor. Ön kapağı dayanıklı ve kırılmaz camdan yapılan kombi, modern tasarımı ile de dikkat çekiyor ve siyah ve beyaz alternatifiyle iki farklı renk seçeneğine sahip.

İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından Avrupa Isıtıcı Pazarına ilişkin olarak yayımlanan 2013,2014,2015,2016 ve 2017 raporlarına göre Bosch markalı yoğuşmalı kombiler Pazar lideridir.
BoomSocial sosyal marka endeksi Ocak raporu verilerine göre Bosch Termoteknoloji tüm sosyal medya platformlarında ısıtma ve soğutma kategorsinde 1. olmuştur.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL